Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Leu

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Leu

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Leu. Iunie va fi o perioadă extrem de favorabilă pentru Lei. Este logic să îţi concentrezi atenția și puterea asupra acesteia.

Acum, Soarele, stăpânul tău astral, va fi susținut de Marte, iar influența acestor două planete asupra vieții tale va fi enormă.

Încă din primele zile ale lunii iunie vei simți un aflux mai puternic de vitalitate și acesta este un lucru bun – pentru că vei avea cu siguranță ceva de făcut în prima jumătate a perioadei următoare.

Încearcă să termini toate lucrările pe care le ai cât mai curând posibil. Nu înseamnă că trebuie să te grăbeşti, să sacrifici calitatea și să încerci să câștigi prin viteză, ci înseamnă doar faptul că ar trebui să îţi foloseşti resursele disponibile cât mai eficient.

Fii rapid în acele locuri şi momente unde ceilalți joacă încet! De fapt, acesta este modul tău obișnuit de a acţiona, iar această perioadă este perfectă pentru asta.

Nu va dura până ce rezultatele să apară, dar în timp ce aștepți, opțiunea ideală este să fugi undeva pentru o scurtă vacanță.

Nu îţi face griji – felul tău de a fi te va ajuta în acest sens. Singurul lucru cu adevărat important este intenția. În același timp, dacă nu eşti într-o relaţie te poţi simți periodic şi nejustificat, deprimat.

Nu trebuie să faci nimic pentru a lupta împotriva acestor stări. Nivelul de energie anormal de ridicat provoacă adesea pusee de depresie, știu că sună paradoxal, dar depresia se va estompa imediat ce vei găsi o persoană care să îţi stârnească nu doar admiraţia, ci şi imaginaţia.

Pentru majoritatea semnelor luna iunie nu este o lună deosebit de reușită legat de probleme financiare sau de afaceri.

Aşa că, nu este nevoie să îţi faci planuri în această direcție. Totul se va întâmpla așa cum vrei, dar nu este un moment potrivit, de exemplu, pentru semnarea unor contracte deosebit de importante sau pentru inițierea unor proiecte de dezvoltare a afacerilor la scară naţională sau internaţională.

Încearcă să te angajezi în tipuri de muncă mai puțin creative, care nu necesită o concentrare sporită a atenției.

Dacă ai propria afacere dar și posibilitatea de a delega responsabilităţile o anumită perioadă de timp, nu o vei regreta!

Nu te bucuri de libertate prea mult timp; această stare este temporară și tot trebuie să încerci este să ai grijă să nu pierzi oportunitățile.

În ceea ce privește Leii care nu au propria lor afacere, atunci este necesar să încerci să îţi îndeplineşti toate sarcinile urgente cât mai rapid posibil.

Asta va duce la o economisire a timpului acordat noilor oportunități, care pot apărea, și nu doar dinspre muncă. În general, această perioadă este una farte bună deoarece garantează stabilitatea şi chiar o creștere sistematică a veniturilor tale.

Acum este un moment bun pentru a fi cât mai altruist posibil. Totuși, nu te lipsi de plăcerea de a ajuta pe cineva din preajma ta, dar aminteşte-ţi un lucru: nu te forța să faci ceva, ci fă ceea ce îţi aduce bucurie și plăcere.

Dragostea cunoaşte o evoluție nouă. O serie de evenimente semnificative pot apărea în iunie, însă este puțin probabil ca acestea să fie cu adevărat extraordinare, ținând cont în special, de faptul că nu vei fi dispus să acționezi.

Poţi merge cu fluxul, bucură-te de oportunități și de liniște, fii pașnic şi evită acțiunea în forţă.

Această opțiune va fi perfectă dacă ai familie, dar probabil, vei obosi să tot faci faţă la fel de fel de răstunări de situaţii.

Această opțiune s-ar putea să nu se potrivească însă dacă eşti singur. Cu toate acestea, astrele îţi recomandă să nu fi prea riguros cu emoţiile tale, fie ele pozitive sau negative şi nu e bine să te macini interior.

Deocamdată, sinceritatea va fi o caracteristică foarte importantă a personajului tău și, dacă trebuie să vorbeşti deschis, nu refuza, pentru că Marte este de partea ta.

Datorită poziției nefavorabile a lui Uranus ar putea să apară o situaţie complicată între rude. Conflictul ar putea să nu fie ușor de perceput sau ar putea să nu fie legat de tine. Depinde de tine să decizi ce trebuie făcut.

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Încercă să înţelegi că o viziune exterioară poate fi destul de obiectivă, dar, de asemenea, ai putea sfârși prin a acţiona, deși nu înțelegi cu adevărat întreaga situație, iar pentru tine personal această atitudine se poate întoarce împotriva ta.

Nu uita, iunie stabilește tonul pentru tot sezonul, așa că încearcă să te îţi iei toate măsurile necesare ca să te bucuri de cele mai confortabile circumstanțe încă de la început.

Nu lăsa nimic pentru mai târziu, altminteri, când vine acel mai târziu, s-ar putea să lipsească ceva foarte important pentru a rezolva problema, de exemplu, nu vei fi motivat suficient să acţionezi. În ansamblu, luna iunie este una bună, chiar dacă mai faci şi greșeli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top