Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017 - VĂRSĂTOR

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017 – VĂRSĂTOR

Zile bune: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 24, 25, 29 şi 30.

Zile stresante: 2, 3, 7, 12, 15, 16, 22, 27, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 6, 8, 9,10, 11, 17, 18, 21, 23, 24, 25, 26, 30.

Financiar: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, 22, 23, 25, 26, 29, 30.

Voi sunteţi în aşteptarea marii iubiri, dar vă doriţi să se schimbe şi statutul vostru financiar deoarece influenţa motivaţionala a soarelui vă obligă să exploraţi noi căi ale dorințelor cele mai intime sau va aduce înelegere asupra lucrurilor care au stagnat, vă vor aduce noi informaţii care vor da un nou impuls dorinţelor voastre, dar vor fi şi un prilej de destindere şi chiar de a cunoaşte oameni noi.

Vă poate în acest sens foarte mult, cuarţul de stâncă. Se vor petrece multe lucruri interesante pentru ei, dar şi lor înşişi atât în viaţa personală cât şi în cea profesională și cu cât se vor concentra mai bine, să se achite de sarcinile pe care le au, cu atât vei fi mai bine.

Cariera lor este într-o etapă înfloritoare nu cred că au de ce să îşi facă probleme. Ar vrea să facă toată lumea ce vor ei, dar nu este chiar aşa, vor primi răspunsuri ma mult sau mai puţin satisfăcătoare. O lecție de istorie ar putea fi mai relevantă decât zece discuţii, aşa că să fie cu ochii în patru.

Relaţional, viaţa lor se desfăşoră asemenea unui platou de filmare. Lumini, camere de filmat, şi… acţiune! Începeţi luna cu o serie de concesii făcute partenerului de viaţă, iar pasiunea creşte în intensitate cu rapiditate, cine ar fi crezut că lucrurile vor evolua atât de repede?! Ei bine, voi Vărsătorii aţi crezut! La urma urmei aveţi o încredere orabă în intuiţia voastră şi bine faceţi! Este un element important în tot ceea ce faceţi că iubiţi, vă implicaţi într-un proiect profesional sau plecaţi în vreo excursie.

Luna iunie începe pentru voi cu o predispoziţie neaşteptat pentru iubire, dacă sunteţi într-a relaţie, lucrurile devin picante, adică se înviorează. Dacă nu aveţi o relaţie aşteptaţi-vă să se lege una pe negândite. Însă, sfatul meu este ca în prima decadă a lui iunie să o lase mai moale cu distracţia.

Totul despre zodia VARSATOR

Din a doua decadă aveţi dezlegare şi la distracţie. Vă pregătiţi pentru o călătorie de cursă lungă în doi? Aş vrea să fiţi siguri de asta. Dacă v-aţi planificat asta conştient, atunci faceţi-o. Pe de altă parte, nu vă implicaţi decât atât cât trebuie. Ce consideraţi de prisos, abandonaţi!

Profesional aş spune că începutul lunii vă găsesşte cu capul în nori, romantici ceea ce nu va funcţiona la birou. Dar cine să vă învinovăţească, mai ales că vi se întâmplă lucrul acesta odată la 10 ani. Chiar dacă vă aflaţi în mijlocul unei relaţii tumultuoase, neatenţia la ceea ce aveţi de făcut vă poate costa mai mult decât credeţi, nu de alta, dar se petrec lucruri interesante şi nu cred că aţi vrea să le pierdeţi! Iată măcar un motiv, să încercaţi să vă adunaţi şi să fiţi atenţi la ceea ce aveţi de făcut la birou că mă gândesc că nu vreţi să vă pierdeţi job-ul.

Financiar stau bine în luna iunie, doar că fluxul de numerar ar putea încetini datorită influxurilor negative ale planetelor. Vor exista întârzieri neașteptate în plăţile salariale și trebuie să luați aceste lucruri ca pe un rău necesar, se mai întâmplă şi de astea.

Deciziile majore privind investițiile ar trebui să fie suspendate pentru moment. Planurile și acțiunile financiare necesită o revizuire aprofundată și musai făcute, corecțiile necesare, dar şi liste cu cheltuielile pe care le faceţi ca să puteţi ţine pasul cu nevoile.

Ca sănătate, să reţineţi că romantismul este minunat, dar nu este o scuză pentru a renunta la antrenamentele şi dieta voastră, ca să nu spun la tabieturi. Hai, odată, de două ori, poţi sări peste masa de seară sau peste antrenament, dar fereşte-te ca asta să devină o obişnuinţă. Chiar dacă la muncă alergaţi toată ziua nu abandonaţi sala sau măcar faceţi plimbări lungi, ori mergeţi la bazin!

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top