Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – VĂRSĂTOR

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – VĂRSĂTOR – Află ce-ți rezervă astrele!

Zile bune: 4, 10, 11, 24, 26, 27, 28, 29
Zile proaste: 1, 12, 30
Relaţional: 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25
Financiar: 16, 16, 17

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

În iulie Vărsătorii vor avea susţinere serioasă din partea lui Saturn, a lui Mercur, până pe 22 iulie şi a lui Marte şi bineînţeles, a lui Uranus.

Energia solară atât cât este îi ajută să se păstreze în prima linie, dar nu va avea o notă dominantă. Cu toate acestea, va fi o lună destul de dinamică şi de plină de neprevăzut.

Vor obține ceea ce doresc, dar vor realiza, de asemenea, multe lucruri neaşteptate şi chiar ar putea realiza că de ani buni, greşesc, mergând pe un anumit drum. Momentul va fi unul de cotitură şi probabil unul dintre cele mai importante ale lui 2017.

Să nu le fie teamă să se vadă aşa cum sunt, să se accepte şi să ia lucrurile ca pe un dat divin. În plin sezon estival, norocul va fi de partea lor şi vor reuşi să îşi atingă obiectivele profesionale dar şi pe cele personale.

Nu vor pierde, deși, dacă vor pot să-și ia mâinile de pe fac și să întoarcă spatele oricărei acțiuni. Ca în orice alt eveniment, au toate șansele, nu trebuie să se îndoiască de sine sau de oportunitățile pe care le au.

Este important acum să obțină cel mai bun rezultat posibil și să câștige experiență în timpul ciclului curent. Dar să fie atenți, deoarece situațiile ambigui sunt posibile datorită lui Marte.

Să nu abandoneze dacă dificultățile cresc pentru că vor ceda poziția în favoarea cuiva care nu va face față mai bine decât ei, și își vor pierde prestigiul și inițiativa. Planetele nu sunt favorabile independenței și nici nivelului lor scăzut de încredere.

Ar trebui să lase lucrurile să curgă și să accepte ceea ce se întâmplă. În altă ordine de idei, vă puteți împlini obiectivele cu ajutorul altora, dar pentru asta este nevoie de acceptare și adaptabilitate pentru a merge mai departe.

Cariera și finanțele lor vor fi puțin lezate, ca de altfel și viața sentimentală. Atât Saturn, cât și Marte vor provoca tensiuni în viața lor din cauza aspectelor nefavorabile. Activitățile sociale se vor concentra pe spiritualitate care va conduce, de altfel, viața Vărsătorilor în iulie.

Vor recurge la distracție, vor merge la reuniuni sociale și întâlniri cu oameni noi pentru a reduce stresul din viața lor. Saturn le va examina prieteniile și contactele nedorite vor fi eliminate.

Călătoriile în străinătate la rude sau la prieteni ar trebui să fie făcute doar spre sfârșitul lunii.

Dragostea va fipentru ei mai mult o descărcare fizică, deoarece nu se implică emoțional. Un mod elegant de a trece peste toate acestea este să se răsfețe cu artele frumoase sau alte preocupări artistice.

Relațional luna iulie poate fi un succes fără îndoială pentru ei, deși personal nu vor înțelege acest lucru, în primul rând, pentru că în jurul lor se petrec o grămadă de lucruri, și nu e de mirare că, vor fi confuzi.

În al doilea rând, există posibilitatea să perceapă ceea ce se întâmplă eronat, dintr-un motiv sau altul.

Acest moment este unul extrem de personal, deci este greu să dai detalii specifice când vorbești despre sufletul cuiva. Nimeni nu ști apoi, ce se petrece în mintea unui om. Important este să nu intre în panică ci să ia lucrurile cumj sunt, vorba ceea ce ți-e scris în frunte ți-e pus!

Pe de altă parte – noi înșine ne creăm destinul, este și asta un astfel de paradox! Cel puțin unii Vărsători nu trebuie să-și facă griji pentru comportamentul lor acum.

Să fie ei înșiși și totul va funcționa a la carte. Pentru cei căsătoriți, iulie va fi o lună blândă, care va trece repede, iar în uștimele zile ale lui iulie se vor refugia undeva să se odihnească.

În ce privește partea profesională, cu Pluto retrograd, evoluția carierei și a afacerilor va încetini ritmul destul de mult. Trebuie să fie toleranți și să aștepte ca lucrurile să vină de la sine sau să se aștepte la o serie de transformări semnificative.

Vărsătorii care nu lucrează pentru ei pot găsi acum un loc de muncă nou. Problema se va referi fie la schimbarea locului de muncă propriu-zis, fie la unele schimbări, pur tehnice, la locul de muncă.

Trebuie să se folosească de acest moment, altfel vor pierde o oportunitate excelentă de a-și îmbunătăți confortul în interiorul procesului de muncă.

Și vorbesc acum despre confortul care va influența direct productivitatea muncii. Acest lucru este valabil și pentru Vărsătorii care au propriile afaceri.

Este timpul să se gândească serios la schimbările de personal. S-ar putea să fii mers greșit, o bună perioadă de timp, într-o anumită direcție iar acum a venit momentul să revină la drumul cel bun, nu trebuie să se grăbească cu astfel de decizii, ci să sesizeze momentul când o vor putea face, să mizeze pe feelingul lor.

Financiar iulie le-ar putea aduce surprize în sensul că dacă vor permite lucrurilor să se petreacă în ritmul lor și vor avea răbdare să aștepte, totul va fi nu bine, ci foarte bine, conturile lor pot spori nesperat. Totuși să nu uite că Neptun este retrograd.

Totuși sănătatea lor va fi delicată după a 22 iulie și reclamă mai multă atenție. Este posibil să trebuiască să țină o dietă sau să schimbe ceva în modul lor de alimentație. Nivelul energetic va fi scăzut și de aici starea de oboseală, de aceea trebuie să doarmă cât mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top