Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar octombrie 2018 Vărsător

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Vărsător

Horoscop lunar octombrie 2018 Vărsător. Urmează o lună în care nativii zodiei Vărsător au parte de multe evenimente neprevăzute, însă nu mai este deja o surpriză faptul că acestora le place să trăiască totul la nivel înalt.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Se anunță situații extrem de interesante pentru nativii zodiei Vărsător și este de așteptat ca unii să își înșele partenerul de viață sau să se implice în niște relații care nu sunt acceptate de persoana iubită.

Cel mai bine ar fi să clarifici toate lucrurile care te îndepărtează de partenerul tău și să stabiliți împreună dacă este cazul să mai continuați relația. Meritați amândoi să clarificați situația, înainte să devină stânjenitoare și să apară bârfele. Din păcate, s-ar putea ca nu toate discuțiile să se termine cu o rezolvare și unii nativi să încheie chiar relații de zeci de ani.

Cei care sunt singuri pot întâlni o persoană specială, care să le dea viața peste cap. Pentru ei urmează o perioadă intensă, în care se vor bucura din plin de primii fiori ai iubirii.

La mijlocul lunii pot apărea niște cheltuieli serioase, neprevăzute în bugetul lunar. Acest lucru s-ar putea să te pună în dificultate. Poți cere ajutorul persoanelor dragi pentru a trece mai ușor peste acest impas. Datoriile s-ar putea să îți creeze mari probleme, așa că încearcă să te ocupi de ele, pentru a nu fi și mai greu de suportat în lunile care urmează.

Evită investițiile în această lună

Se recomandă ca în această lună să eviți investițiile și să fii mai prudent la locul de muncă. Nu vrei să te trezești într-un cerc vicios în perioada care urmează.

Ar fi bine ca problemele cu care te confrunți în această lună să nu te facă să te neglijezi pe tine. Ai mai multă grijă de corpul tău, dar și de starea psihică. Odihnește-te, fă lucruri care îți plac și ieși mai des la aer curat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top