Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – BERBEC

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – BERBEC. Prima lună a anului 2018 va fi începutul unui nou ciclu emoțional.

Această perioadă de iarnă ne va oferi ocazia să reevaluăm multe lucruri legate de propriile principii, de atitudinile față de evoluțiile care se petrec în jurul lor.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dar trebuie să înțeleagă, corespunzător ce înseamnă acest lucru: nu vor exista rearanjamente globale (adică probabilitatea apariției lor este extrem de scăzută), nu vor exista circumstanțe excepționale care să necesite eforturi (sau cheltuieli) deosebite. Ceea ce înseamnă că luna ianuarie a acestui an le va aduce noi înțelegeri, noi emoții.

Pentru Berbec, primele patru săptămâni ale noului an se vor dovedi extrem de distinctive. Să nu se teamă de astfel de caracteristici, deoarece acestea nu vor implica tendințe negative, doar că nu va fi clar și ușor de înțeles la prima vedere.

În ansamblu, suportul Soarelui va fi evident aici, în vreme ce Marte va fi de cealaltă parte a baricadei, asta i-ar putea întrista în anumite momente. Cu siguranță, nu vorbim despre o situație critică, uneori vor trebui să se uite în jur atenţi, acolo este toată dificultatea.

Este important ca acum Berbecul să poată înțelege și descoperi multe lucruri. Este destul de realist şi ar putea fi literalmente acaparat cu toate descoperirile posibile. În primul rând, există o mare probabilitate să-şi descopere adevărații aliați și adevărați dușmani.

Măştile vor fi scoase, nu chiar într-un mod neaşteptat, dar mai multe aspecte ar putea fi surprinzătoare pentru Berbeci. Unii dintre confidenții lor ar putea fi, în cele din urmă, luminaţi, iar unii dintre oamenii pe care Berbecii îi tratează cu atenţie s-ar putea dovedi a fi într-adevăr băieții buni!

Un astfel de dualism este uneori descurajator, dar Berbecul va înțelege rapid că toate acestea îi oferă doar noi avantaje. Deci, orice dezvoltare va duce în cele din urmă la un rezultat pozitiv, cel puțin atunci când vine vorba de cunoștințele pe care le câștigi și de concluziile pe care le trag.

Legat de carieră, în ianuarie Berbecul va putea să pună bazele, ca să spunem așa, viitoarei cariere. Este greu să spui dacă să se bazeze sau nu pe ceva, dar acum nu ar trebui să se enerveze.

O viziune obiectivă, atingerea aripii romantismului, este tot ceea ce Berbecul are nevoie acum. Obiectivitatea îl va ajuta să evalueze corect riscurile și va scădea idealismul, dar va adăuga o notă de ambiție și motivație planurilor lor.

Colegii pot să nu le susțină ideile, dar cum este logic să se afirme, rezultatul va depinde în totalitate de ei. Dacă vorbim despre o persoană care nu are propria sa afacere, atunci situația va avea un aspect destul de ciudat.

Ar fi mai bine să se abțină de la acţiuni dure, pentru că există riscul de a face confuzii şi să aibă încredere în cineva în care în mod evident nu ar trebui să aibă încredere.

Nu vorbim despre un final dur, dar trebuie să fiţi de acord că este destul de rău să ai aşteptări de la oamenii care nu merită. Iată măcar un motiv, dacă au planuri serioase, să amâne totul pentru luna viitoare.

Acum este indicat să verifice totul și să se pregătească să descopere lucruri neaşteptate. Este strategia cea mai viabilă, dictată de circumstanțe, astfel încât, în cele mai multe cazuri, Berbecul va înțelege intuitiv cum ar trebui să acționeze.

În ansamblu, este posibilă o creștere ușoară a profitului din afaceri care deschid noi perspective. Unii Berbeci se pot gândi la schimbarea locului de muncă și pot avea dreptate.

Vor trăi în detaliu problemele inimii, iar în acest sens, ianuarie va fi plină de evenimente de neuitat.

Nu se poate spune că toate descoperirile vor fi pozitive și vor afirma viața, dar în ansamblu va fi cu siguranță mai pozitivă decât negativă. Arienii singuri pot conta pe schimbarea statutului lor actual, dar ei nu ar trebui să fie împușcați.

Acționați ușor, în mod consecvent, nu vă grăbiți, chiar dacă (în special) sunteți hrăniți, trebuie să fie o decizie considerată și cântărită. Doar nu gândiți prea mult, deoarece sentimentele au calitatea lor proprie.

În general, sentimentele au multe calități, dar, în orice caz, nu trebuie să trageți situații personale. Câstigătorii Arieni care au remarcat câteva probleme grave în mediul familial vor putea acum să se ocupe de ele destul de repede.

Nu într-un mod care le aduce numai beneficii, ci pentru binele general. Stelele sfătuiesc: ascultați, ascultați cu atenție ceea ce vă spun cei dragi! Cuvintele vor avea acum o putere specială și uneori, oricât de paradoxală ar părea aceasta, cuvintele vor fi mai importante decât orice acțiune.

Chiar acum cu siguranta nu ar trebui sa ai probleme la margine, ar trebui sa te gandesti serios daca ai nevoie de asta. Dacă este ceea ce aveți nevoie, nu există nici o îndoială în legătură cu acest lucru, să acționați, ci să fiți pregătit să acceptați consecințele.

Va fi un moment bun pentru a avea copii, dar ați face mai bine așteptați puțin înainte de a vă muta, nu pentru că aceasta ar fi vătămătoare pentru dvs., alinierea stelelor nu este pur și simplu cea mai favorabilă în această privință.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top