Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Pesti

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Pesti

Eşti probabil una dintre cele mai favorizate zodii, luna aceasta. Eşti în centrul atenţiei datorită tranzitului Soarelui şi apoi şi a lui Mercur prin zodia ta. Un moment cu totul special e oferit de întâlnirea dintre Mercur şi Neptun în ograda ta, în a doua jumătate a lunii, sub aripa protectoare a lui Jupiter, deopotrivă, ceea ce va mări intuiţia şi capacitatea ta de a lua decizii extrem bune, de parcă cineva, mai presus de tine, ţi-ar sufla în ureche ce e mai bine pentru tine. Ai putea descoperi unele din cele mai interesante idei, pentru că Neptun şi Jupiter, chiar guvernatorii tăi zodiacali, te vor încărca la capacitate maximă şi îşi vor revarsă energia astrală peste tot în viaţa ta.

Iubirea poate fi unul din planurile cele mai avantajate de Neptun luna aceasta, cu atât mai mult că de acolo, din Rac, din zona dedicată iubirii pe harta ta, pleacă rău-famata Lună Neagră, cea care ţi-a cam dat bătăi de cap – sau de inimă – în ultimele luni. Fără ea peste inima ta, parcă prinzi mai mult curaj să spui ce simţi, de fapt chiar să simţi, mai bine spus, de parcă înainte erai mereu ţinut în frâu de nişte temeri, de nişte amintiri neplăcute, de vechi eşecuri sentimentale pe care nu le-ai putut şterge din memorie. Gata! Fără Luna Neagră peste sufletul tău, ar trebui să se deschidă orizonturile şi să le vezi dintr-o dată luminoase şi frumoase. Ba chiar ai din nou curajul de a visa tot mai sus şi mai departe, investind toată energia ta în ceea ce iubeşti cel mai mult.

Planului financiar trebuie să-şi acorzi o oarecare prudenţă luna aceasta, ca să nu faci unele cheltuieli necontrolate riscând să dezechilibrezi bugetul. Trebuie să mizezi pe câteva valori esenţiale pentru a avea parte de o lună de succes: pe cumpătare, pe moderaţie, pe calm, pe o analiză obiectivă a tuturor aspectelor unei situaţii, cântărind-o pe toate feţele cu luciditate, dar şi pe stăpânire de sine, maturitate, seriozitate, ca să fii sigur că faci cele mai bune alegeri. Primeşti din multe părţi informaţii şi sfaturi folositoare cu şansa de a ajunge la decizii de excepţie ce îşi vor arăta efectele luna viitoare. Totul sună bine privind viitorul din acest punct, pentru că ai un sentiment din ce în ce mai clar că totul va merge spre bine. Nu te grăbi la rezultate imediate, ia-o încet şi sigur spre scopurile tale cele mai înalte, pentru că acum trasezi calea, dar finishul e încă departe!

Horoscop lunar martie 2014 – Pesti furnizat de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top