Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar august 2018 Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop lunar august 2018 Capricorn

Horoscop lunar august 2018 Capricorn. Capricornii vor avea un sfârșit de vară mai frummos ca în povești. Parcă totul se va așeza în viața lor. Pe toate planurile le va merge bine. Așadar, iată ce spun astrologii despre ceea ce se va întâmpla în viața acestor nativi în luna august.

Horoscop lunar august 2018 Capricorn

Pe plan sentimental, totul va merge bine pentru Capricorni. Se vor simți iubiți și apreciați de partenerul de cuplu. De asemenea, oferă aceeași dragoste și aceeași apreciere. În privința celor care încă nu au un partener de cuplu, astrologii au vești bune. În luna august, Capricornii vor întâlni acea persoană specială alături de care ar putea rămâne întreaga viață.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

La locul de muncă totul este cât se poate de bine. În sfârșit, Capricornii fac ceea ce le place. Merg la serviciu cu plăcere și entuziasm, iar acesta este un lucru nou pentru ei. Nu credeau că li se poate întâmpla așa ceva. Se simt norocoși și în această privință.

În privința sănătății, totul stă bine pentru Capricorni. Luna aceasta vor scăpa de o problemă supărătoare, deși nu gravă. Era momentul, având în vedere stresul prin care acești nativi au trecut din cauza stării de sănătate. Acum nu trebuie decât să fie atenți, să respecte indicațiile medicilor și totul va fi bine.

Luna august vine cu vești bune pentru Capricorni. Din punct de vedere financiar, nu vor avea absolut nicio problemă. Se anunță câștiguri semnificative pentru acești nativi. De asemenea, nu este exclusă o mărire de salariu. Asta deoarece se va vedea rezultatul muncii depuse de Capricorni în ultima vreme. Și bineînțeles că vor fi răsplătiți pentru modul în care s-au dedicat serviciului.

Așadar, va fi o lună extrem de bună pentru Capriconi. Desigur, este posibil să apară și unele neplăceri, însă vor trece cu bine peste ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top