Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Varsator

Horoscop Lunar

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Varsator

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Varsator – General
Sunt o serie de frustrari mai vechi care te apasa din ce in ce mai mult, iar starea ta psihica este afectata datorita acestor situatii. Nervozitatea ta este la cote maxime si deseori ai tendinta sa exagerezi, incearca sa iei lucrurile mai usor si sa eviti situatiile ce iti pot da mai multe dureri de cap.

Dintr-un alt punct de vedere, astrologii recomanda atentie sporita atunci cand va deplasati cu masina, rolele, bicicleta sau alte mijloace de transport pentru ca riscurile de accidente sunt crescute in aceasta luna. Desigur, nu toti varsatorii sunt neaparat vizati, insa este bine sa fiti putin mai atenti.

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Varsator – Cariera si bani
Daca in plan general sau personal lucrurile nu stau prea roz, salvarea voastra in luna aprilie vine de la serviciu. Datorita asezarii unor planete, ai sanse mari de reusita in tot ceea ce iti propui in aceasta luna. Daca prestezi activitati intelectuale sau studiezi este bine sa te odihnesti pentru a putea fata fata solicitarilor ce iti revin.

Veniturile pot creste in aceasta luna, trebuie doar sa fii intelept atunci cand iei decizii financiare.

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Varsator – Dragoste si relatii
Venus, planeta iubirii, mai sta in Varsator pana pe data de 5 aprilie, tocmai de aceea este bine sa profiti de timpul ramas pentru a consolida relatia cu partenerul tau. Odata cu plecarea lui Venus din Varsator o sa ai senzatia ca vraja s-a rupt si ca dintr-o data romantismul tau dispare.

Asezarea astrelor din a doua decada a lunii aprilie, face ca tensiunile si conflictele sa fie la ordinea zilei, iar nervii acumulati va pot transforma intr-o persoana mai putin placuta. Daca va aflati intr-o relatie este bine sa dati dovada de tact, pentru a putea gestiona corespunzator problemele, in cazul in care sunteti in cautarea uneia, legaturile in perioada urmatoare se vor inchega mai dificil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top