Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Sagetator

Horoscop Lunar

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Sagetator

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Sagetator – General

Pe 29 aprilie va fi o eclipsa de Soare si este bine sa fii in garda in aceasta luna pentru ca te afecteaza. Cu sanatatea stai bine, insa chiar daca apar probleme, nu inseamna ca trebuie sa uiti sa fi atent la semnele pe care corpul tau ti le transmite.

Sfatul astrologilor in plan general este sa nu amesteci banii cu preteniile.

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Sagetator – Dragoste si relatii

Astrele ti-au pregatit o viata sentimentala tumultoasa, plina de pasiune, romantism si momente de neuitat, mai ales daca esti angajat intr-o relatie. Momentele unice nu vor intarzia sa apara daca esti in cautarea relatiei perfecte, insa asta nu inseamna ca se vor si lega. Nu cauta cu disperare, pentru ca astrologii spun ca si acest gol se va umple rapid.

Fii precaut, dar urmeaza-ti instinctele!

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Sagetator – Cariera si bani

Ai tendinta sa cheltuiesti fara sa tii cont de resursele tale financiare, ai grija pentru ca buzunarele ti se vor goli mai repede decat este cazul.

La job ideile tale ingenioase vor fi puse in aplicare, fapt ce iti da un plus de speranta ca intr-o zi vei reusi sa ajungi in pozitia pe care ti-o doresti. Zi de zi statutul tau creste si odata cu asta apar si beneficiile. Aprilie 2014 iti stimuleaza latura independenta a personalitatii si te impinge sa actionezi mai mult pe cont propriu decat alaturi de ceilalti. Tendintele rebele si dominatoare iti pot crea neplaceri in proiectele de echipa sau iti pot afecta imaginea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top