Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Capricorn

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Capricorn – General
In ultima perioada ai acumulat foarte mult stres si incepe ca acest lucru sa se resimta, ar fi foarte bine sa incerci sa te relaxezi pentru a avea mintea cat mai limpede. De asemenea, starile nervoase se vor accetua si risti sa generzi conflicte, tine cont de faptul ca nu ai o gandire limpede si este necesar sa cantaresti corect cuvintele pe care le rostesti.

Sunt recomandate activitatile de relationare cu prietenii, iesirile sau orice alte lucruri credeti ca v-ar putea relaxa. Exista si un mic risc de accidentari, tocmai de aceea incercati sa fiti in garda.

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Capricorn – Dragoste si cuplu

Nativii nscuti in zodia capricorn, vor avea o luna plina de romantism si momente speciale petrecute impreuna cu partenerul lor, daca il iau. Puteti recupera timp pretios pierdut in alte dati si reusiti sa duceti relatia voastra pe culmile fericirii. Daca nu sunteti intr-o relatie si va doriti una gasiti usor persoane care va stranesc interesul, iar daca ajungeti sa faceti o alegerea, aceea va fi cea corecta.

In orice alta relatie, fie ea de dragoste, fie ea de prietenie sunteti vedeta. Cercurile in care va petreceti timpul vor fi fascinate de energia voastra si cu siguranta veti lega noi prietenii.

 Horoscop lunar – aprilie 2014 – Capricorn – Cariera si bani

Vrei sa obtii rezultate sau razboi la locul de munca? Cam asta este intrebarea care va atarna toata luna deasupra capului tau. Superiorii tai observa dorinta ta de afirmare, insa ai grija sa nu exagerezi pentru ca risti sa te iei la harta cu colegii tai si, mai grav, cu superiorii. Ai sanse mari de reusita si tocmai din acest motiv este bine sa iti gestionezi impulsivitatea si sa te descarci in alte locuri, dar in niciun caz la locul de munca.

Oamenii influenti iti ies in cale, iar daca stii bine sa te vinzi poti sa ai succes.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top