Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Balanta

Horoscop Lunar

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Balanta

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Balanta – General
Din punct de vedere astral, Balanta este cea mai expusa zodie la stres in luna aprilie 2014. Asa ca este recomandat sa ai grja si sa te menajezi. Nu iti neglija sanatatea, organizeaza-ti atent programul si evita sa ajungi in punctul in care sa spui ca nu mai poti.

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Balanta – Dragoste si cuplu
Nu da frau liber impulsivitatii si vei avea parte de liniste in plan sentimental, altfel, atitudinea ta, cauzata de stresul acumulat ii va face zile fripte partenerului tau. Iti dai seama ca problema este la tine si tot ce poti sa faci este sa incerci sa te controlezi. Situatia ideala, catre care ar fi bine sa tinzi, este de a experimenta noul si insolitul alaturi de partener/partenera. Uniti-va energiile in urmarirea unor scopuri comune, nu o risipiti in dispute inutile!

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Balanta – Cariera si bani

Pe orice plan ai nevoie de tac si rabdare, iar planul profesional nu te scuteste in aceasta luna. Reusesti sa castigi bine, dar o vei face cu mult efort. Nu incerca sa incepi activitati noi, amana-le cat se poate de mult, iar deciziile majore iale doar dupa ce ai asezat lucrurile pe hartie si esti sigur ca iti doresti acel lucru.

Daca locul de munca iti permite sa iti experimentezi talentele, fa-o pentru ca te va ajuta sa te relaxezi. Nu uita, luna aprilie 2014 este o luna grea pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top