Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Balanta

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Cariera. Eşti nevoit să iei o pauză ca să treci în revistă strategia parcursă până acum la un proiect de serviciu. Poate ai uitat ceva, ai scăpat ceva din vedere sau a doua oară îţi iese mult mai bine, deci nu ezita să faci un mic ocol printre etapele deja parcurse.

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Cariera. La o a doua privire, ai putea descoperi idei mult mai inspirate sau informaţii peste care ai trecut fără să le remarci şi acum pot fi folosite mult mai bine. De fapt, acest ocol se resimte în mai multe planuri, când vine vorba de serviciu, de parcă te-ai întoarce un pic în trecut, la originea unei acţiuni, la o informaţie pe care ai aflat-o demult, dar nu ai luat-o în seamă aşa cum se cuvine. Caută printre cărţile de vizită din colecţie, adu-ţi aminte o cifră sau un paragraf citit demult, că de acolo se poate ivi ideea!

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Cariera. Perioada este excelentă pentru a atinge un succes la care ai muncit mult, un proiect început cu luni sau poate ani în urmă, dar abia acum dă semne de materializare. Aşa vezi că niciodată nu trebuie să renunţi la vise, semn că ele se împlinesc mai devreme sau mai târziu. Acum ţi-ai putea aduce aminte cu un dram de nostalgie cum a pornit totul, dar când vezi unde ai ajuns, ai motive de reală mândrie. Orgoliul tău jubilează! 

Balanta IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Balanta IUNIE 2014 – CARIERA» | Balanta IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top