Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Capricorn

Horoscop iulie 2016 Capricorn: Problemele in familie se vor acutiza mai ales spre mijlocul lunii, asa ca trebuie sa te pregatesti cu argumente pentru a contracara acuzatiile pe care le vei primi.

Atentie la discutiile cu rudele!

Pot aparea serioase probleme intre tine si rudele tale din cauza deciziilor pe care le iei in relatie. E foarte posibil ca familia ta sa se supere pentru ca nu le comunici anumite decizii legate de viitorul tau ori ca, pur si simplu, nu sunt de acord cu felul in care decurge viata ta sentimentala chiar daca te declari fericit si implinit.

Trebuie sa le explici alor tai toate motivele actiunilor tale, sa fii extrem de precis ca sa nu existe dubii. Incearca sa creezi o punte de legatura intre sufletul tau pereche si parintii sau bunicii tai. Intermediaza-le intalniri, initiaza tu discutii in familie, provoaca-i sa faca lucruri impreuna ca sa se inteleaga.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Scrisoare catre Capricorn

Luna iulie vine cu o serie de daruri astrale si e bine de mentionat cateva dintre ele. In primul rand, vei constientiza cat de sanatoase sunt valorile si principiile dupa care iti ghidezi viata. Reusesti cat de cat sa restabilesti acel echilibru intre emotie si ratiune, intre parerile majoritatii si ideile tale despre viata.

Pot exista momente tensionate, discutii despre sport sau pe teme politice, insa nu trebuie sa te inflacarezi foarte tare. Daca vrei sa porti o discutie in contradictoriu, din care numai de castigat poti avea si tu si interlocutorul tau, foloseste un ton jos si explica lucrurile in mod civilizat. Nu renunta niciodata la logica, la desenarea tabloului cat mai coerent posibil.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top