Connect with us

Revistateo.ro

Net

Gina Pistol a răspuns la întrebarea: „E adevărat că ești însărcinată?” Cum va reacționa Smiley

Zvonuri vor apărea tot timpul despre vedete. Cum se spune, gura lumii nu o astupă nimenea.

Despre Gina Pistol s-a scris recent că ar fi însărcinată. Vedeta a fost întrebată despre acest subiect și nu a ezistat să răspundă sincer.

„Nu, nu sunt însărcinată. Tocmai m-ați trezit din somn, m-ați luat pe nepregătite. M-am pus târziu la somn, că am avut filmări”, a reacționat Gina Pistol.

Gina Pistol, reacție după apariția în public a Anei Baniciu

Florentina Fântânaru nu s-a putut abține și a întrebat-o pe Ana Baniciu care este poziția ei legat de tot ce s-a întâmplat pe perioada filmărilor la Asia Express și scandalul din presa tabloidă care ar fi existat între ea și Gina Pistol.

„Oamenii judecă foarte mult și nu aș vrea să judece ceva ce nu există, ceva ce nu e. Nu poți să te dai mare cu ceva ce e total greșit, știi?

CITEȘTE ȘI: Pentru prima oară, Gabriela Cristea dezvăluie asta. Fiica ei va avea…

Între mine și Gina Pistol e o relație ok. Eu nu m-am certat cu Gina Pistol. Singura chestie pe care o am în comun cu Gina Pistol este emisiunea Asia Express.

Legat de tot ce s-a întâmplat pot să spun doar atât: Csf, ncsf (n.r.: prescurtare folosită de tineri pe rețelele de socializare care vine de la „Ce să faci? N-ai ce să faci!”)”, a declarat Ana Baniciu în emisiunea „De-a viața ascunselea” de la Antena 3.

Recent, în presă au apărut informații conform cărora Ana Baniciu și Smiley și-ar fi trimis mesaje intime de sărbătorile de iarnă, iar aceștia ar fi avut o idilă ascunsă de ochii și urechile Ginei.

„Mă bucur pentru ei și chiar i-am scris un mesaj și l-am felicitat. Am împărțit trei ani cu omul respectiv. Sunt doi oameni care se potrivesc, s-au găsit unul pe altul și sincer mă bucur pentru ei. Mi-a raspuns la mesaj, mi-a mulțumit.

Jur pe roșu, chiar mă bucur. Eu în momentul asta sunt foarte ok cu ce am. De ce să nu mă bucur și pentru alt om cu ce are „, a spus Gina Pistol despre fostul iubit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top