Connect with us

Revistateo.ro

Gestul impresionant făcut de Fuego pentru Ilie Micolov: „Astăzi te plâng...”

Staruri

Gestul impresionant făcut de Fuego pentru Ilie Micolov: „Astăzi te plâng…”

Ilie Micolov s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 69 de ani. Artistul care a rămas în memoria românilor datorită piesei „Dragoste la prima vedere” a suferit un stop cardiorespirator în apartamentul său.

Bărbatul a declarat de mai multe ori că a fost abandonat de către familie și prieteni, iar vecinii erau cei care îl ajutau. Însă nu toată lumea a uitat de acesta.

Citește și: Ilie Micolov, interpretul piesei „Dragoste la prima vedere”, s-a stins din viață

Fuego a fost unul dintre artiştii impresionaţi de suferinţa lui Ilie Micolov şi i-a oferit o sumă mare de bani.

„Am un proiect, «Arta pentru suflet», prin intermediul căruia am ajutat în jur de 50 de artişti aflaţi în impas financiar. I-am adus bucurie pe chip şi maestrului Ilie Micolov, dar şi altora”, a dezvăluit Fuego la o emisiune, după ce a auzit că artistul avea probleme.

Fanii și prietenii artistului sunt afectați de această veste, mai ales că ieri a fost Sfântul Ilie, al cărui nume artistul îl purta.

„Azi, 21 iulie, eu plâng. S-a stins o mare voce, Ilie Micolov. În 1988 am primit în dar discul „Dragoste la prima vedere”. Domnul Iisus Hristos să-i mântuiască sufletul lui bun și generos, să îi facă raiul fericit.” a scris un fan de-al artistului.

Adio, dragul meu coleg, Ilie Micolov! Acum știu de ce nu ti-am putut vorbi ieri, de ziua noastră! Trăiesc atâtea amintiri minunate si te plâng! Iartă-mă că n-am făcut mai multe pentru tine! Dumnezeu să te odihnească, om bun si drag!” a transmis o altă persoană pe o rețea de socializare.

Ilie Micolov suferea de diabet, astm și probleme cardiace, avea o greutate mare pe care genunchii nu o mai pot susținea, iar disfuncțiile sistemului circulator îi inflamau des picioarele, fapt ce-l obliga să stea mai mult în casă.

Anul trecut, artistul suferea pentru că soția și cu fiica sa l-au abandonat.

„De patru luni, nu mai vor să-mi răspundă la telefon, m-au lăsat singur şi fără bani pentru pastile. Fata mea, Elena, are un loc de muncă bun, este translator de spaniolă şi engleză, iar soţia mea lucrează la un azil de bătrâni. S-au dezis de mine. Pe Elena n-am mai văzut-o din 2014. La începutul anului m-a făcut bunic, însă nici pe nepot nu l-am văzut vreodată”.

Ilie Micolov a început să aibă probleme de sănătate după ce a băut un sirop de slăbit

Artistul locuia la Suceava, unde medicii se străduiau să-l scape de durerile îngrozitoare de la picioare, cu care Ilie s-a ales în 2015, după ce un bărbat l-a convins să bea un sirop de slăbit.

N-am mai dat de omul acela, mi-a fost rău imediat după ce am băut lichidul, de atunci stau mai mult prin spitale. Am făcut ulcer varicos, picioarele mele sunt foarte umflate, nu-mi mai intră piciorul în pantofi, merg cu greutate, cu ajutorul cârjelor. Aş vrea să mai cânt, să mai fac un ban, dar nu sunt transportabil. Ar trebui să primesc o pensie minimă, de câteva sute de lei, dar trebuie să umblu pe la ghişee cu actele şi nu pot ieşi din casă”, mai spunea artistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top