Connect with us

Revistateo.ro

Fuego, anunțul despre dezamăgirile din viață

Monden

Fuego, anunțul despre dezamăgirile din viață

Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, a scris pe contul său de pe o rețea de socializare un mesaj referitor la dezamagirile pe care le-a avut de-a lungul vieții. De asemenea, a scris și despre greșelile în urma cărora a învățat să fie mai înțelept. Mai jos vei găsi msajul postat de cântăreț.

Fuego, anunțul despre dezamăgirile din viață

„Cred că ni se întâmplă tuturor să fim dezamăgiți! E o etapă prin care trebuie să trecem pentru a învăța ceva. Eu unul, n-am învățat nimic.

O pățesc frecvent și am tot felul de episoade cu persoane pe care le consider de caracter. Dar poate cel mai neplăcut este să-ți fie înșelată și mințită încrederea.

De ce? Pentru că seriozitatea și încrederea, cuvântul de onoare nu mai sunt de multă vreme valori în lumea actuală. Noi, cei puțini și învechiți, care mai credem în ele, ținem cu dinții să nu le pierdem și suntem deznădăjduiți când ne sunt înșelate așteptările! Sincer, uneori, n-aș mai crede atât de mult în oameni. Dar cum exercițiile acestea de închipuire sunt doar fantasme, cu siguranță aș repeta la infinit aceleași greșeli.

CITEȘTE ȘI: Cine este și cum arată adevărata mamă a lui Fuego. Ea este femeia care împodobește bradul în casa familiei Surugiu

CITEȘTE ȘI: Fuego, despre lipsurile din copilărie
De ce? Și datorită lor am evoluat, m-am ambiționat. E bine să te lovești singur cu capul de tocul ușii ca să revii cu picioarele pe pământ și să vezi ce e în jurul tău! Săptămână de poveste!”, a scris artistul pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut ca Fuego, s-a născut pe data de 23 august 1976, la Turda. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice și devine actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.

Postarea sa de pe rețeaua de socializare a atras atenția. A vorbit despre dezamăgirile pe care le-a avut de-a lungul timpului. De asemenea, a scris și despre greșelile care l-au învățat câte ceva. Astfel de lucruri te învață să devii mai înțelept.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top