Connect with us

Revistateo.ro

Dezvăluiri tulburătoare! Ce i-a spus Ilie Micolov Adrianei Bahmuțeanu, înainte să plece dintre noi

Staruri

Dezvăluiri tulburătoare! Ce i-a spus Ilie Micolov Adrianei Bahmuțeanu, înainte să plece dintre noi

Ilie Micolov, interpretul piesei „Dragoste la prima vedere”, a plecat dintre noi sâmbătă, după ce s-a luptat cu boala mai mulți ani. Printre cei care îi regretă şi îl plâng, se numără şi Adriana Bahmuţeanu.

Vedeta l-a avut de multe ori invitat pe Ilie Micolov în emisiunea pe care o prezenta la Antena Stars, „Necenzurat”.

Citește și: Ilie Micolov, interpretul piesei „Dragoste la prima vedere”, s-a stins din viață

Adriana Bahmuțeanu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care dezvăluit că Ilie Micolov a plecat dintre noi sărac şi trist. Artistul îi mărturisise în trecut că nu avea o relaţie bună cu fiica sa şi că regreta foarte mult acest lucru. Mai mult, Adriana Bahmuțeanu a menţionat că în unele zile Ilie Micolov nu avea ce să mănânce şi că îi era ruşine să ceară de pomană.

Citește și: Gestul impresionant făcut de Fuego pentru Ilie Micolov: „Astăzi te plâng…”

„S-a stins din viață artistul Ilie Micolov, singur și trist, sărac lipit și uitat de mai toți bogații cărora le cântase pe la chermeze „Dragoste la prima vedere”! Chiar așa, câți dintre noi nu ne-am îndrăgostit la prima vedere și i-am fredonat cântecele? Maestrul trăia modest dintr-o pensie de 8 (opt) sute de lei și din mila vecinilor.

Mi-a spus într-o zi în culise că ar vrea să mai mănânce slănină cu ceapă, dar că nu-l lasă doctorul și că îi pare rău că nu are o relație foarte bună cu fiica lui, pe care o speriase când era mică și nu știuse cum să o crească. Știa că o să moară și se împăcase cu ideea, mai puțin cu soarta de artist sărac lipit pentru că îi era o rușine teribilă să ceară ceva de pomană.

Mai ales că nu strânsese mare lucru la ciorap din vremurile bune, iar uneori nu avea nici ce să mănânce! De acolo din ceruri sper că a scăpat și de dureri și de lipsuri și-o să ne cânte, când va dori el, cântecele sale celebre! Dormi lin maestre, Dumnezeu să te odihnească! Noi te iubim!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top