Connect with us

Revistateo.ro

Dieta care l-a ajutat pe Silviu Prigoană să slăbească 40 de kilograme

Cura de Slabire

Dieta care l-a ajutat pe Silviu Prigoană să slăbească 40 de kilograme

Mulți ani, Silviu Prigoană s-a confruntat cu kilograme în plus. De câțiva ani, acesta se laudă cu o siluetă de invidiat. Omul de afaceri a dezvăluit ce a făcut să scape de greutatea în exces.

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a găsit rețeta care l-a ajutat să slăbească 40 zeci de kilograme.

Silviu Prigoană a dezvăluit cum se menține acum în formă, după ce a scăpat de toate kilogramele în plus. Soluția este la îndemâna tuturor. Acum, omul de afaceri se simte mai bine ca niciodată.

Citește și: Silviu Prigoana se pregateste de botez

„Multă apă, ăsta e secretul Mănânc ciorbe. Viața mea a luat-o de la capăt. Am slăbit, am luat-o de la capăt. Fiecare dimineața e începutul restului vieții tale. Trebuie să faci în așa fel încât să nu fie ultima zi. Mă duc la oglindă, mă pup, mă văd cât sunt de frumos. (…) Trebuie să te simți acolo.

Noi suntem primii medici, știm să ne controlăm. Nu mă abțin. La prânz mănânc o ciorbă și ceva alături, dar nu prăjit. Mănânc acasă. Fără desert. Vara întotdeauna desertul sunt fructele, după masă, nu le țin să le mănânc înainte. Seara înainte de masă un șpriț. O parte vin, și 7-8 părți apă, e un suc”, a mai spus Silviu Prigoană.

Citește și: Cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 24 de kilograme. La ce a renunțat prezentatoarea tv

După divorțul de Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană a cunoscut-o pe Mihaela, o femeie cu care se iubește de câțiva ani. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună. Afaceristul s-a transformat total. A slăbit 40 de kilograme, a renunțat la mustață, dar mai ales la vestitele haine negre pe care obișnuia să le poarte.

„Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc.

În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top