Connect with us

Revistateo.ro

Adriana Bahmuțeanu iubește din nou!

Staruri

Adriana Bahmuțeanu iubește din nou!

Fosta nevastă a lui Silviu Prigoană a recunoscut că are din nou fluturi în stomac. Prezentatoarea care a debutat la OTV a vorbit despre viața ei sentimentală.

În urmă cu doi ani, presa a scris că Adriana s-a iubit cu un afacerist băcăuan pe nume Mihai, însă relația celor doi nu a durat. Astăzi, Adriana spune că în viața ei totul este perfect și că ar exista cineva care o face să zâmbească zi de zi.

„Exista si asa ceva (n.r. un barbat). Viata merge inainte. Toate vor fi anuntate la timpul lor. Mie nu mi-e frica sa o iau de la capat, important este sa imi fie mie bine. La un moment dat voi face si un anunt public, daca va fi cazul, dar trebuie sa ma conving eu ca este ceea ce imi doresc.

CITEȘTE ȘI: Silviu Prigoană, distrus de durere! Ce mesaj a scris pe coroana!

Cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 24 de kilograme. La ce a renunțat prezentatoarea tv

Daca este persoana potrivita, vom imbatrani impreuna”, a declarat Adriana Bahmuteanu recent, conform wowbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu a negat relația de acum doi ani cu afaceristul moldovean

„Nu pot să spun că am o relaţie cu acest domn. Vorbim la telefon şi prin mesaje. M-a invitat de mai multe ori la el, să vin cu copiii. Am unele rezerve. Este capricorn ca fostul meu soţ. Mi-a redat pofta de viaţă.

Eram în depresie până să-l cunosc. Vreau mai întâi să termin cu operaţiile estetice şi să scap de complexe şi apoi să ieşim pe la cafele. Domnul doctor mi-a dat bărbaţi la plic. În cazul în care simt lipsa unui anumit lucru, iau pastile de la farmacie. Am nişte nervi uriaşi, dar mă tratez”, a spus Adriana Bahmuţeanu acum doi ani pentru ziarul Click.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top