Connect with us

Revistateo.ro

Soția lui Ilie Micolov vine din Germania să-și îngroape soțul

Staruri

Soția lui Ilie Micolov vine din Germania să-și îngroape soțul

Soția marelui artist Ilie Micolov nu își mai poate stăpâni lacrimile de durere. Aceasta vine taman din Germania să îl îngroape pe cântărețul care ne-a părăsit weekend-ul trecut.

Ce spun apropiații despre Ilie Micolov

Autorul super-hit-ului „Dragoste la prima vedere” a plecat doborât de o boală teribilă, la vârsta de 68 de ani în ziua de sâmbătă, 21 iulie 2018.

Soția este prezentă la înmormântarea de astăzi a marelui solist care a încântat publicul cu atâtea șlagăre.

„A murit în casa din Oglinzi, judeţul Neamţ. A avut cancer osos, în metastază. A avut multe complicaţii. El a fost internat în trecut la spital, cu fractură de femur. La spitalul din Piatra Neamţ i s-a făcut şi computer tomograf, dar a fost externat pe 2 iulie.

Vineri i-am serbat ziua de nume, că a fost Sfântul Ilie, şi-a cântat şi el «La mulţi ani!»… Asta e! Vă spun sincer, sunt terminată psihic. Marţi va avea loc înmormântarea, la Suceava, în locul natal, la părinţii lui”, a declarat pentru Mediafax verişoara artistului.

CITEȘTE ȘI: CINE A FOST ILIE MICOLOV

CITESTE ȘI: Dezvăluiri tulburătoare! Ce i-a spus Ilie Micolov Adrianei Bahmuțeanu, înainte să plece dintre noi

„Am copilărit cu el de la vârsta de patru ani. Am jucat şi fotbal împreună. Am fost în casă la el, el la mine. În ultima perioadă din viaţa sa ştiu că îl ajutau vecinii.

Avea o familie în Suceava, care avea grijă de el”, a declarat Tavan Ilie, duhovnicul artistului pentru click.ro.

„Ne-a lăsat cu limbă de moarte să îl îngropăm ca pe un bun creştin. Soţia e aşteptată să vină azi din străinătate (n.r. duminică), însă fata nu va veni, pentru că este însărcinată. Până să ajungă ea ne-am ocupat noi de înmormântare, împreună cu familia din Suceava, care avea grijă de el”, a declarat pentru Click! Lungu Marin, un prieten din Bucureşti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top