Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ilie Micolov, interpretul piesei „Dragoste la prima vedere”, s-a stins din viață

Ilie Micolov s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 69 de ani. Artistul care a rămas în memoria românilor datorită piesei „Dragoste la prima vedere” a suferit un stop cardio-respirator.

Ilie Micolov suferea de diabet, astm și probleme cardiace, avea o greutate mare pe care genunchii nu o mai pot susținea, iar disfuncțiile sistemului circulator îi inflamau des picioarele, fapt ce-l obliga să stea mai mult în casă.

Citește și:A murit fostul soț al prezentatoarei Raluca Moianu

Anul trecut, artistul suferea pentru că soția și cu fiica sa l-au abandonat. Cele două locuiau de mai mulți ani în Germania, iar Ilie Micolov se chinuia cu problemele de sănătate și cu faptul că nu avea bani pentru a-și cumpăra medicamente.

Citește și: A murit Dumitru Drăgan

„De patru luni, nu mai vor să-mi răspundă la telefon, m-au lăsat singur şi fără bani pentru pastile. Fata mea, Elena, are un loc de muncă bun, este translator de spaniolă şi engleză, iar soţia mea lucrează la un azil de bătrâni. S-au dezis de mine. Pe Elena n-am mai văzut-o din 2014. La începutul anului m-a făcut bunic, însă nici pe nepot nu l-am văzut vreodată”.

Artistul a început să se simtă rău după ce a băut un sirop de slăbit

Artistul locuia la Suceava, unde medicii se străduiau să-l scape de durerile îngrozitoare de la picioare, cu care Ilie s-a ales în 2015, după ce un bărbat l-a convins să bea un sirop de slăbit.

N-am mai dat de omul acela, mi-a fost rău imediat după ce am băut lichidul, de atunci stau mai mult prin spitale. Am făcut ulcer varicos, picioarele mele sunt foarte umflate, nu-mi mai intră piciorul în pantofi, merg cu greutate, cu ajutorul cârjelor. Aş vrea să mai cânt, să mai fac un ban, dar nu sunt transportabil. Ar trebui să primesc o pensie minimă, de câteva sute de lei, dar trebuie să umblu pe la ghişee cu actele şi nu pot ieşi din casă”, spunea artistul anul trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top