Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

GALERIE FOTO: Corneliu Vadim Tudor este inmormantat cu ONORURI MILITARE. Cata lume s-a strans la cimitirul Ghencea

Mii de romani au stat la coada aseara pentru a aprinde o ultima lumanare pentru politicianul Corneliu Vadim Tudor. Acesta este inmormantat chiar acum in cimitirul Ghencea Civil. 16 preoti oficiaza slujba la care participa aproape o mie de oameni.

La catafalcul lui Vadim Tudor au ajuns nu doar fostii colegi de partid ci si oameni simpli, persoane care l-au admirat foarte mult si care acum il plang cu durere.

Fiicele si sotia politicianului au declarat ca ultima dorinta a lui Corneliu Vadim Tudor a fost sa i se puna tricolorul in sicriu, sa fie ingropat cu steagul patriei sale.

Mai multe persoane publice au transmis aseara mesaje de condoleante catre familia fostului lider PRM, printre care Oana Zavoranu si Viorel Lis, fostul edil al capitalei.

„A fost un om controversat, dar un om cinstit, un om corect, si dintre toti se vedea, cum sa spun, se vedea ca e patriot. Mare patriot.”, a declarat Viorel Lis la priveghiul fostului presedinte PRM.

Printre miile de romani care au ajuns aseara la Biserica Sfantul Gheorghe cel Nou s-a numarat si Oana Zavoranu, personaj cu care Vadim a avut multe de impartit din cauza mamei sale, Marioara. Vadim s-a impacat cu mama Oanei Zavoranu dupa lungi scandaluri purtate in platourile de televiziune.

CITESTE SI: Ce s-a ales de cainii lui Vadim dupa moartea politicianului

CITESTE SI: DECIZIE DE ULTIMA ORA in legatura cu TRUPUL NEINSUFLETIT al lui CORNELIU VADIM TUDOR. Familia politicianului este suparata

Impacarea nu avea sa dureze mult deoarece la scurt timp mama Oanei s-a stins din viata, iar dupa cateva luni Dumnezeu a hotarat sa il ia pe ‘tribun’ la el.

vadim - 17092015-3

Sute de romani depun coroane cu flori la sicriul politicianului in acest moment.

Corneliu Vadim Tudor a fost unul dintre cei mai vocali lideri politici din tara noastra, cunoscut nu doar pentru rolul sau politic cat pentru oratoria sa si subiectele abordate in saptamanalul „Romania Mare”.

vadim - 17092015-4

Corneliu Vadim Tudor lasa mostenire familiei o lista cu datorii care reprezinta numeroasele procese de calomnie care i s-au intentat (peste 100).

Fostul presedinte PRM a murit luni seara la Spitalul Militari. Acesta avea probleme cu inima, iar diabetul i-a ingreunat starea de sanatate.

vadim - 17092015-5

Sursa foto: romaniatv.net, capturi Antena 3 si Romania TV

2 Comments

2 Comments

  1. robert

    2015-09-18T01:34:41+03:00 at 2015-09-18T01:34:41+03:00

    Unul dintre putinii oameni care luptau pentru Romania,sa dus si asta…,vai de steaua noastra!

  2. CRISTI

    2015-09-18T11:52:43+03:00 at 2015-09-18T11:52:43+03:00

    A fost un om care a spus lucrurilor pe nume.
    A fost un iubitor de animale. care nu l-au tradat niciodata , asa cum au facut-o unii politicieni.
    A fost un adevarat Patriot national.
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top