Connect with us

Revistateo.ro

Fructele care te fac mai frumoasa

Stiri

Fructele care te fac mai frumoasa

Adesea auzi ca tot ce e natural e frumos. Pai, chiar asa este! Uita-te in jur si admira minunile naturii! Fructele, legumele si plantele din jur sunt un adevarat miracol care ne confirma faptul ca frumusetea si natura merg mana in mana. Iata cateva dintre minunile naturii care contribuie din plin la frumusetea ta

ULEIUL DE COCOS
Acest ulei poate fi folosit pentru perfectionarea tenului, eliminarea tusurilor groase de pe fata, a punctelor negre sau a cosurilor. Totodata, uleiul de cocos elimina matreata si confera stralucire parului tau. In plus, acidul lauric din uleiul de cocos distruge bacteriile daunatoare dar si ciupercile (mai ales ciuperca piciorului) si virusii. Consumul de ulei de cocos trateaza si candidosa si regenereaza organismul uman.

CITESTE SIULEIUL DE MASLINE TE SCAPA DE MATREATA

FRUCTELE DE PADURE
Si acestea ne ajuta tenul cu probleme datorita vitaminelor si mineralelor consistente pe care le contin. Daca veti consuma fructe de padure cu iaurt sau in starea lor naturala, neprocesate, nu veti mai avea nevoie de o multime de produse cosmetice, cum ar fi cremele pentru ten.

ULEIUL DE MASLINE
Acesta se ocupa de hidratarea tenului, a parului, a unghiilor si este recomandat si pentru tratamentele de exfoliere a pielii dupa un bronz in care te-ai ars cam tare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top