Connect with us

Revistateo.ro

FOTOGRAFII. Uite cât de mult a crescut prințul George, fiul lui Kate și William!

Stiri

FOTOGRAFII. Uite cât de mult a crescut prințul George, fiul lui Kate și William!

Prințul George, fiul ducilor de Cambridge Kate și William va împlini 17 luni pe 22 decembrie, și în semn de respect pentru toți cei care doresc să afle informații despre prințișorul Angliei, cei doi duci au împărtășit trei fotografii cu fiul lor, ca un cadou de Crăciun.

Fotografiile au fost făcute de secretarul particular al prințului Harry, în luna noiembrie, și îl arată pe prințișor stând pe scările de la Palatul Kensington din Londra. Prințul George, care a moștenit părul blond de la bunica ei defunctă, prințesa Diana, și de la tatăl lui, prințul William, apare îmbrăcat în costum de soldățel al castei regale, un costum foarte la modă de Crăciun.

CITEȘTE ȘI: APROAPE OFICIAL – NUMELE VIITORULUI COPIL AL LUI KATE MIDDLETON

FOTOGRAFII. Uite cat de mult a crescut printul George fiul lui Kate si William1

Kate și William au fost recent în prima lor vizită oficială la Washington, lăsându-l pe micuț cu bunica lor maternă, mama lui Kate, Carole Middleton. Micuțul George are deja o agendă încărcată, la 1 an și 5 luni. Acesta va participa la o serbare de la Palatul Buckingham și va petrece Crăciunul în Anmer Hall, recent renovata casă a părinților săi. În plus, o va vizita împreună cu părinții și pe străbunica lui, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la reședința acesteia din Sandringham.

FOTOGRAFII. Uite cat de mult a crescut printul George fiul lui Kate si William2
Ce frumușel e micuțul George!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top