Connect with us

Revistateo.ro

Ce unghii se poarta toamna aceasta

Inedit

FOTO: Ce tip de manichiura se poarta toamna aceasta

Tedintele in manichiura nu tin doar de sezonul verii, atunci cand doamnele merg la petreceri, nunti si botezuri sau la piscina, acestea continua si toamna, iar toamna aceasta unghiile se poarta… mai chic!

Verdele inchis pare sa le fi cucerit deja pe multe doamne, si asta dupa ce l-au admirat pe podium la A. Berardi si Elie Saab. De fapt, nu este chiar un verde inchis, putem vorbi chiar despre un turcoaz, deoarece se observa si nuanta de albastru care imblanzeste verdele de padure (foto jos)

Ce unghii se poarta toamna aceasta

Si culoare rosie este in mare voga in continuare, fiind prezenta pe catwalk la show-urile Aigner, Genny si Versace. Modelele de la Armani, in schimb, au purtat bordo pe unghii.

CITESTE SITENDINTA IN MANICHIURA: NU ESTI CHIC DACA NU FACI ASTA!

O reala surpriza toamna aceasta este gri-ul. Culoarea neutra de care fug multi pentru ca nu stiu cum sa o asorteze, gri-ul este cea mai potrivita nuanta tomnatica. Acesta se poate combina cu accesori aurii, asa cum ati putut vedea in prezentarea Badgley Mischka. Cea mai frumoasa combinatie de gri a aparut in prezentarea lui Frankie Morello.

Ce unghii se poarta toamna aceasta

Frankie Morello

Alte nuante dementiale pentru unghii, care vor face ravagii de la toamna, sunt albastrul din prezentarile Btesey Johnson si Osman si nude-ul pentru cele care se apleaca ma degraba spre o forma clasica.

Ce unghii se poarta toamna aceasta

Albastrul, la mare cautare din septembrie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top