Connect with us

Revistateo.ro

Florentina Opriș în doliu: ”Eram in live când am primit vestea!”

Stiri

Florentina Opriș în doliu: ”Eram in live când am primit vestea!”

Prezentatoarea emisiunii ”Sport, dietă și o vedetă”, de la Kanal D, trece prin momente cuplite. Tatăl ei a încetat din viață. Află mai multe detalii. Tatăl Florentinei Opriș s-a stins din viată.

Florentina Opriș în doliu: ”Eram in live când am primit vestea!”

Tatăl Florentinei Opriș a murit la vțrsta de 81 de ani. S-a stins din viată în Timișoara. ”Eram în live când am primit vestea! Am fost anunțată telefonic de mama. Eram după doua zile de filmări. M-a sunat mama și mi-a zis de tata”, a declarat Florentina Opriș, potrivit wowbiz.ro.

”Știu că oamenii pleaca de langa noi la un moment dat si ca ar trebui sa fim pregatiti, mai ales cand varsta este inaintata. Dar nu, niciodata nu esti pregatit. Pentru mine disparitia tatei a redeschis o rana pe care o credeam inchisa, vindecata, moartea sotului meu de acum 6 ani. Tata avea 81 de ani si intre noi a existat mereu o legatura puternica. El a fost mentorul meu, stalpul, un ardelean adevarat si demn de toata lauda, care m-a invatat ce inseamna empatia si dragostea pentru cel de langa tine”, a declarat Florentina Opriș pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Romania, in doliu. O mare valoare s-a stins din viata

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top