Connect with us

Revistateo.ro

Fiica lui Marius Teicu se lupta cu o boala grava si are nevoie de ajutorul vostru

Stiri

Fiica lui Marius Teicu se lupta cu o boala grava si are nevoie de ajutorul vostru

Fiica marelui compozitor Marius Teicu sufera de o boala foarte grava si are nevoie de o transfuzie de sange. Ea are nevoie de grupa A2, RH pozitiv. Este a doua oara cand fiica lui Teicu le cere ajutorul oamenilor pentru a supravietui. Ea poate sa se faca mai bine fara niciun ban: e nevoie doar de putin suflet din partea donatorilor.

Pot dona si cei care au grupa 0, donatorii universali. Cei care vor sa o ajute pot dona sange la Centrul de Transfuzii Central de pe strada Doctor Felix cu mentiunea „Pentru Radulescu Patricia Rodica, internata la Fundeni, sectia Transplant Medular”.

Patricia a postat un mesaj pe Facebook in care le cere prietenilor si cunoscutilor ajutorul: „Dragi prieteni ,iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi.Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data tecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale.

Silvia Dumitrescu a povestit ce se va întâmpla după moartea ei

Tatal Ronei Hartner a murit: ”Odihnește-te-n pace, Daddy!”

Va multumesc mult de tot pentru tot. Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.”

Fiica-lui-Marius-Teicu-se-lupta-cu-o-boala-grava-si-are-nevoie-de-ajutorul-vostru-1

Marius Teicu nu a dorit sa spuna care este boala de care sufera fiica sa si nu s-a plans apropiatilor de problemele prin care trece familia sa in acest moment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top