Connect with us

Revistateo.ro

Ferește-te de aceste obiceiuri proaste

Frumusete

Ferește-te de aceste obiceiuri proaste

Evită să aplici crema de față cu mâinile murdare. Cea mai periculoasă greșeală pe care o poți face este să uiți să te speli pe mâini înainte de a aplica crema de față. Nu numai că mărești considerabil riscul de infecții și iritații, ci alterezi calitatea produselor cosmetice.

Unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți face pentru fața ta este să îți storci coșurile. Vei împrăștia toată infecția sub piele, iar acest lucru va da naștere altor coșuri. Pielea va deveni la susceptibilă la germeni, iritații și infecții. Totodată poți rămâne cu cicatrici care vor fi dificil de îndepărtat.

Nu sări niciodată peste protecția solară. Crema cu factor de protecție SPF este esențială indiferent de anotimp și nu trebuie să lipsească din geanta ta. Aceasta trebuie utilizată absolut în fiecare zi, pentru a proteja fața de razele soarelui și de acțiunea radicalilor liberi.

Deși nu vrem să recunoaștem, multe dintre noi avem obiceiul de a ne umezi buzele, mai ales acum în sezonul rece, când pielea lor este mult mai uscată. Primul instinct este să te lingi pe buze, însă acesta este de fapt unul dintre cele mai proaste obiceiuri. Nu faci decât să sporești uscăciunea pielii și să predispui buzele la crăpături. Cel mai indicat este să folosești un balsam de buze intens hidratant ori de câte ori îți simți buzele uscate. Stai departe de ingrediente precum alcool sau acid salicilic.

Încearcă să nu mai dormi pe față, indiferent de cât de obosită ești sau cât de mult te-ai obișnuit cu această poziție. Nu faci decât șă încurajezi apariția ridurilor și a liniilor fine.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top