Connect with us

Revistateo.ro

Exerciţiul care determină cât de sănătoasă este relaţia ta de cuplu

Stiri

Exerciţiul care determină cât de sănătoasă este relaţia ta de cuplu

Iată exerciţiul inedit care poate determina cât de sănătoasă este relaţia ta de cuplu!

Ai probleme atunci când vrei să îţi ţii postura în echilibru? S-ar putea să vrei să lucrezi mai mult la acest aspect de acum încolo. Oamenii de ştiinţă au descoperit un exerciţiu simplu care te ajută să determini cât de sănătoasă este relaţia ta de cuplu. Practic, stabilitatea ta fizică poate reflecta tipul de relaţie pe care îl ai şi cât de importantă este aceasta pentru tine.

CITEŞTE ŞI: CE SPUNE MODUL ÎN CARE TE CERŢI CU PARTENERUL DE CUPLU DESPRE RELAŢIA TA

Exerciţiul este extrem de simplu. Încearcă să stai într-un picior, în echilibru. În funcţie de cât de stabilă este poziţia ta, vei şti cum este relaţia pe care o ai în prezent. Dacă te clatini puternic şi nu îţi găseşti echilibrul, ai câteva motive de îngrijorare. Se pare că postura fizică are o legătură strânsă cu latura ta emoţională.

Studiul care a descoperit această conexiune a fost realizat de cercetătorii de la Universitatea Pittsburg din Pennsylvania alături de cei de la Universitatea Waterloo din Canada. Ei au adunat într-o încăpere mai multe persoane care se aflau în relaţii serioase. Unele dintre acestea aveau obligaţia de a sta într-un picior, în timp ce altele stăteau într-o poziţie normală. Totţi au răspuns la câteva întrebări despre relaţia şi partenerul lor din postura în care se aflau.

Răspunsurile au fost uluitoare. În mod surprinzător, persoanele care stăteau într-un picior şi nu îşi găseau echilibrul aveau sentimente contradictorii în ceea ce priveşte viaţa de cuplu şi modul în care se înţeleg cu partenerul. Concluzia finală este că o poziţie fizică instabilă poate genera sentimentul unei relaţii instabile, iar atunci când îţi aduni gândurile despre relaţia ta ar trebui să ai o poziţie fermă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top