Connect with us

Revistateo.ro

TEO live

EXCLUSIV. Romanita Iovan, prima aparitie dupa trei ani, la TEO LIVE: „Viata este o istorie, o poveste”

Romanita Iovan a fost in aceasta seara invitata lui Teo Trandafir la sesiunea de Live pe Facebook.

Creatoarea de moda a revenit in spatiul public dupa aproape trei ani de la moartea fostului sau sot.

„Este un proiect foarte frumos, „City Fashion Week”. Un baiat simpatic a reusit sa stranga 31 de designeri la Cluj. Ne-am simtit foarte bine. Ma bucur ca au venit cu inima deschisa colegii mei, Catalin Botezatu, George Hosbota. Sunt mandra ca am reusit sa particip. Este prima aparitie dupa trei ani. A fost bine pentru mine sa fiu linistita si discreta. Nu am fost excentrica. De data asta, am vrut sa fiu ca o closca si care isi apara puiul. Voi aparea incet-incet. Am un program extrem de incarcat. Albert este prioritatea mea. Si partea profesionala este importanta. Eu am continuat sa functionez ca si casa de moda. In acest an s-au implnit 25 de ani de activitate. Sunt 31 de munca. Este o perioada plina. In comunism era 25, ne-am simtit extraordinar. Sunt prietena in continuare cu Catalin Botezatu. Ne stim de 30 de ani si ne-am intalnit a cata oara la Cluj. Noi am trecut prin viata impreuna. Tu ai stilul tau, eu am stilul meu, ne vom iubi o viata ca prieteni. Am fost alintati, poate si pentru ca suntem alintati. Viata este o istorie, viata este o poveste”, a dezvaluit Romanita Iovan.

Acesta a vorbit despre perioada in care a fost manechin si cum a ajutat-o acest lucru sa lucreze ca designer.

„A contat enorm UCECOM. Noi stiam cum sa ne fardam, cum sa ne machiem. Eram putine, dar bune. Ca manechin, castigam cam 3000 de lei. Aveam si bonuri valorice. Dupa Revolutie, am terminat si facultatea si am zis sa prind doi iepuri deodata. Deja stiam ceva despre moda, plus ce stiam din management. Daca vrei sa dau din casa, am avut o saptamana frumoasa, chiar daca a debutat exploziv. Am fost si cu Albert si cu Iulian. Albert a dus pantofii din culise, filmuletele de casting si filmul prezentarii de moda. Iulian mi-a zis miercuri: „Pentru tine, sa iti iasa o prezentare de moda asa cum iti doresti, inseamna fericire”. Iulian este prietenul meu. Este avocat si nu vrea sa se intoarca in televiziune. In America, l-am lasat sa ma ajute si in culise, aici nu. Mananc sanatos, fac miscare zilnic.Fiecare experienta iti creeaza premizele experientelor urmatoare. Conteaza sa nu repeti greselile. Eu asa am zis. Este imposibil sa fii perfect.

M-as certa ca nu am mai multa grija de mama. 21 de ani au fost dedicati carierei. Ultimii 11 ani, au fost dedicati lui Albert si carierei. Am stiut sa ma inconjor de persoanele care ma iubesc. De multe ori, ma gandesc ca sunt aproape perfecta”, a spus Romanita razand.

Depinde ce speri sa se intample cu tine. Dezamagiri sunt. Ne-au parasit prieteni care nu ar fi trebuit sa ne paraseasca. Este o disciplina la mancare, la sport. Nu beau alcool si nu fumez, nu pierd noptile. Vreau sa raman o mama tanara pentru Albert. Nu sunt zgripturoaica, sunt foarte calda. Si eu sunt sensibila. Exista aceasta manipulare mediatica si multora le convine sa creada ca persoana aceea este asa.

Pasiunea pentru papusi s-a dus cand l-am nascut pe Albert. Am revenit in urma cu o saptamana. Am facut un pom de Craciun cu papusele.Le-am cumparat si le-am dezbracat, apoi le-am imbracat cu niste rochite create de mine. M-am relaxat intr-un weekend si le-am cusut. Am facut bradul, a fost licitat. M-am gandit ca este un bussiness. Nu m-am gandit cu cine sa semene. Sa poarte in fiecare luna alta rochie. Am vazut ca nu se stie daca cineva vrea sa o imbrace pe Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump.

M-am gandit si eu „de ce tocmai mie?”. Fiecare dintre noi trece si sus si jos. Daca esti foarte fericit o luna, un an, se intampla ceva, apoi esti iar fericit. Asa suntem toti. Am intalnit multe povesti. Le-am zis ca trebuie sa treaca peste. Fiecare experienta te ajuta sa treci peste urmatoarea”, a mai spus Romanita la Teo Live.

La 52 de ani, arata ca o adolescenta si a spus secretul siluetei sale.

„Am o viata sanatoasa. Mananc salate, fructe si peste. Consum si altceva, dar mai rar. Cartoful este alimentul porcului si este bine sa nu-l mancam. Eu nu fumez, nu beau alcool si nici nu pierd noptile. Fac mult sport. Miscarile trebuie sa fie periodice si ritmice. Fac o mie de abdomene. Imi ia 15 minute. Nu e un efort extraordinar. Sa faci miscare, nu costa nimic. Eu fac la mine in living. Timpul este singurul cost. Nu mi-am facut niciodata un tratament chirurgical. Nu am botox. Un masaj fac din cand in cand. Fiecare dintre noi avem un ciclu al vietii. Uneori clipele grele compenseaza cu cele de fericire. Voi lupta pentru viata cat o sa traiesc”, spunea Romanita Iovan acum cateva zile.

Romanita Iovan a fost casatorita cu pilotul Adrian Iovan

Romanita Iovan s-a lansat ca manechin si fotomodel la centrul de creatie UCECOM.

In anul 2003, l-a cunoscut pe Adrian Iovan. Ulterior, cei doi au divortat, avand impreună un fiu, pe nume Albert.

Dupa moartea pilotului Adrian Iovan, Romanita a facut tot ce este necesat pentru ca fiului sau sa ii fie mai usor ca l-a pierdut pe tatal sau.

De cativa ani, Romanita traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de avocatul Iulian Gogan.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top