Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Romanița Iovan, confesiuni emoționante la 4 ani de la moartea lui Adrian, după ce și-a refăcut viața cu un avocat

Romanița Iovan și-a deschis sufletul într-un interviu extrem de emoționant pentru revista Viva!. Creatoarea de modă l-a pierdut pe Adrian acum 4 ani într-un tragic accident aviatic care a avut loc în Munții Apuseni.

Romanița Iovan dă cărțile pe față la 4 ani de la moartea lui Adrian

Romanița mărturisește câteva lucruri în premieră despre acea tragedie și cum a fost depășită, dacă a fost, de către familia ei.

„Nu că s-a schimbat mult viața mea, s-a schimbat cu 180 de grade. Și percepția despre viață este diferită. Lucrurile au curs în alt ritm. Sunt convinsă că fiecare dintre noi are momente în care se întreabă de ce ni se întâmplă tocmai nouă, cu ce am greșit…

Trecem prin niște transformări psihice și spirituale care adună foarte multe întrebări și, din păcate, răspunsurile sunt mai puține.

A fost cel mai greu moment din viața mea. De multe ori mă întreb cum am putut depăși… (…) În primul rând Albert. El este eroul principal. Pentru el ducem toată lupta, toată zbaterea”, a explicat Romanița în interviul din Viva!.

„Vreau să spun ceva în premieră. Albert avea șapte ani atunci. El s-a maturizat precoce și a fost un moment în care a gândit chiar ca un adult. Am fost sunată de unul dintre medicii din avion și mi-a spus că a hotărât Colegiul Medicilor să îi ofere lui Albert o diplomă în memoria tatălui său.

Eu îl consult pe Albert mereu când vine vorba de tatăl său. Ceea ce mi-a spus a fost de o maturitate care m-a uimit și pe mine. Am zis: „Doamne, copilul ăsta gândește ca un adult, la șapte ani!”. Nu glumesc și nu exagerez cu nimic.

Albert mi-a spus că el nu are nevoie de nicio diplomă și că nu înțelege cum, dintr-un avion plin cu medici nu a fost niciunul în stare să îl ajute pe tatăl lui.

Albert a crescut cu această traumă, cu această suferință. Dar acum e foarte bucuros că mergem în Apuseni. Încercăm să facem din drumul nostru un drum al comemorării și al bucuriei că putem face ceva pentru Adrian”, a mai spus extrem de sinceră Romanița.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top