Connect with us

Revistateo.ro

Interviu cu Dan Bittman: "Sunt singur la parinti, dar ar fi trebuit sa mai am doi frati"

TEO live

TEOLIVE cu Dan Bittman: „Sunt singur la parinti, dar ar fi trebuit sa mai am doi frati”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost invitat de Teo Trandafir la o sesiune live pe Facebook (TEO LIVE). Glumet si plin de bucurie, artistul a vorbit despre copilarie, despre cei trei copii ai sai, dar si despre succesul de pe scena.

Dan Bittman a povestit si un episod mai trist din viata sa. Artistul este singur la parinti, insa ar fi trebuit sa mai aiba doi frati. Din pacate, mama sa a pierdut sarcinile.

„Sunt singur la parinti si cred ca din acest motiv am si facut copii multi. Au fost niste probleme cu niste fratiori care nu au rezistat. Ar fi trebuit sa mai am doi frati. Am fost singur la parinti si rasfatat. Eram singurul care duceam numele familiei mai departe. Tata a avut un frate, am o verisoara pe care am vazut-o zilele trecute, ce sa zic…baiatul mamei…era frumos. „, a povestit artistul.

Bittman a vorbit si despre cei trei copii ai sai.

„Si la baieti e pe niveluri. Baiatul cel mare are 17 ani, ce sa-i mai fac ca e mai inalt ca mine, isi face muzica lui! Sybro e numele lui conspirativ, il gasiti pe youtube. Are alta zona Alex. Asta-vara s-a angajat ca a vrut sa-si faca banul lui. La anu’ o sa fie mai greu ca va da BAC-ul. Nu au fost probleme cu invatatura. Urmatorul are 13 ani. E fotbalist. E Rac, e ca ma-sa. Glumesc! E sensibil, e asa… acum incepe sa prinda personalitate. Trebuie sa ai dialog. Trebuie sa vina cu placere sa-ti povesteasca. Iar ala mic face 10 ani acum. L-am dat la tenis, i-am dat la pian pe toti si l-au aruncat toti. Imi pare rau ca au ureche muzicala toti. Asta mic sper sa ne scoata. Are o ureche foarte buna pentru ca poate sa reproduca asa…nu intelege acum.” a povestit Dan Bittman despre copiii sai.

Intrebat de Teo cum a reusit trupa Holograf sa se mentina atatia ani, Dan Bittman a spus ca exista riscul pentru orice artist sa fie in top, dupa care sa nu mai aiba parte de acelasi numar de fani.

„A fost o perioada critica pntru intreaga muzica usoara romaneasca care era nrumarul 1. Timp de 3 ani, lumea nu mai voia muzica romaneasca, ne-am trezit si noi sa nu mai avem fanii de altadata. Cantam “Singur pe drum”…lumea voia muzica straina, iar solistii mari s-au trezit ca nu mai faceam parte din zona de interes. Noi am plecat 3 ani in Olanda, pana cand tot pustimea a schimba. Genius, spre exemplu, care a reschimbat. Sunt perioade, dar trebuie sa crezi sau sa fii gasca. Chestia cu maneaua e treaba facila. E ceea ce multi o vor la prima mana. Eu sunt convins si tu esti dovada ca exista si alt public, sunt convins ca sunt oameni care vor si altceva.”, a declarat Dan Bittman.

In final, Dan Bittman a vorbit si despre operatia pe care a suferit-o la corzile vocale si a declarat ca are impresia ca acum canta mult mai bine ca inainte.

Teo Trandafir poate fi urmarita in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 15.45 la Kanal D.

1 Comment

1 Comment

  1. caterina

    2017-02-26T22:28:16+02:00 at 2017-02-26T22:28:16+02:00

    Buna Teo,esti o mareeee doamna…respect.pe Bittman-Holograf ii iubesc de numai pot,cand aud vocea lui mi se lumineaza fata.il apreciez in tot ceea ce face.am treizeci de ani si cum zici tu, da am crescut cu piesele lui.ascult orice gen de mizica care este acuma pe piata dar ei sunt si vor fi titanii mei. va pup si jos palaria pentru amandoi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top