Connect with us

Revistateo.ro

TEO live

TEOLIVE cu CRBL: „Nu am uitat de unde am plecat”

CRBL a fost invitat de catre Teo Trandafir in aceasta seara la o sesiune de intrebari. Asa cum il stii deja pe celebrul artist, acesta a reusit si de aceasta data sa binedispuna si sa dezvaluie ce proiecte are, dar si despre cum a cunoscut succesul.

Pe numele sau adevarat Eduard Mihail Andreianu , CRBL s-a nascut in 1978 la Pitesti, in 2008 s-a casatorit cu femeia la care a visat intotdeauna si care i-a  dauit o fetita absolut minunata, pe nume Alesia Ecaterina, nascuta in 2010.

 

„Ne stim de cand ne stim si am ramas prieteni. Nu ai cum. Orice trece peste noi. Smiley ramane cel mai bun prieten al meu. Ne completam. Sunt impartit. Imi doresc si bucatica mea de liniste alaturi de familia mea. Cand vad pe cineva ca face ceva, vreau si eu sa incerc sa fac acest lucru. Am descoperit Air Soft, replici ale armelor in marime si greutate naturala. Eu am descoperit si alta jucarie, kendana.

Air Soft Este o arma electrica, are niste bilute, esti obligat sa porti mereu ochelari, chiar si atunci cand pleci la toaleta. Duminica, atunci cand doamnele noastre dorm, ne ducem, ne jucam si ne intoarcem cand este gata masa de pranz.

 

Te tine concentrat si iti mentine locul. Sunt zone dezafectate mari si acolo ne jucam. Totul este darapanat si iti poti rupe si picioarele pe acolo. Mi-a placut demult sa ma joc cu armele, de mic, a trebuie sa invat tabla inmultirii cu 7 si cu 8 sa imi ia mama un pistol de jucarie. Am tot felul de corturi, de aragaze”, a spus CRBL despre noile sale preocupari.

Artistul a oferit si un truc, de desfacere a unei conserve fara a folosi un cutit.

 

„Cum desfaci o cutie de pateu daca nu ai cutit si nu are o cheita? Se pune cu fata in sus, o iei, o freci de podea pana se incinge si iese tabla aceea, capacul, cu totul. Eu am in masina un kit de supravietuire pentru trei persoane”, a mai spus CRBL.

El a dezvaluit si cat de greu ii este sa ii multumeasca pe toti copiii si pe parintii care participa la emisiunea in care este jurat:

„Ma uit la fiica mea. Nu are curaj sa intre pe scena. Si fi-mea fredoneaza si nu vine la “Next Star”. Trebuie sa il pregatesti pe copil inainte de a merge acolo si sa ii spui ce se intampla. Canta bine si unul trebuie sa treaca mai departe. Trebuie sa incerc sa pastrez un echilibru fata de toti concurentii. Tine si de starea mea si de tot, sunt convins ca si eu mai gresesc.

 

Aplauzele trebuie sa vina sincere. O doamna mi-a spus ca exista trei locuri in care nu trebuie sa minti: in biserica, in pat si pe scena. Sunt foarte multi parinti pe care trebuie sa ii invatam. Sunt multi parinti rasisti in Romania si daca exista ceva ce urasc mult, acest lucru este, rasismul. Eu incerc sa le explic de ce am luat acea decizie.

 

As canta cu Beyonce si cu Jay Z, dar si cu Justin. Pentru mine, Beyonce si Jay Z sunt wow. Am fost cu Elena la concert si m-au impresionat. Elena plangea, radea. Canta femeia asa cum nu am auzit pe nimeni. Ce ma oftic este ca a existat la acest concert un bilet care costa 1500 de euro. Luam si masa impreuna, in public,  as fi facut CAR pentru a face asta. E o ocazie cu care nu te mai intalnesti”, i-a mai spus CRBL lui Teo.

Acesta le pregateste o mare surpriza fanilor sai, un spectacol in care ii va invita si pe fostii sai colegi de la trupa Simplu:

„Pregatesc un spectacol la Sala Palatului pe 21 noiembrie.Undeva in acest spectacol, ne reunim pentru ultima oara pe scena. Avem 16 ani de cand ne-am lansat si nu vreau sa se stinga proiectul meu de suflet si vreau sa marchez acest lucru pe scena. Nu mai este despre noi acum.  Nu mai e trupa aia, am 38 de ani si nu vreau sa intram in penibil, nu mai este trupa aia mica si vesela”, a dezvaluit CRBL.

Oamenii il cunosc si dupa pagina sa de Facebook, unde ii amuza si ii educa pe cei care ii urmaresc postarile.

CRBL are o vasta experienta in domeniul coregrafic. In pregatirea sa, de-a lungul anilor, a experimentat atat baletul, cat si dansul modern si dansul sportiv.   Alte domenii ceva mai neasteptate au fost dansul grecesc, dansul tiganesc, country etc. El a dovedit ca un coregraf veritabil trebuie sa aiba o experienta completa in domeniul sau. Tocmai de aceea, in anul 1999 s-a axat pe un domeniu proaspat pe scena dansului din Romania – Breakdance-ul.

Teo Trandafir poate fi urmarita in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 15.45 la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top