Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Alina Petre: "Sotul meu s-a laudat ca a fost si cu Valentina Pelinel". LISTA FEMEILOR LUI MARIAN MAGUREANU

Stiri

Alina Petre: „Sotul meu s-a laudat ca a fost si cu Valentina Pelinel”. LISTA FEMEILOR LUI MARIAN MAGUREANU

In urma cu o zi, un ziar din Romania scrisese ca Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu (fost sef SRI) ar fi ajuns in Romania din vacanta din Miami si ar fi stat de vorba cu prietenele ei la o cafea, carora le-a spus ca fostul ei sot, Marian Magureanu, ar fi avut o idila cu Valentina Pelinel.

UPDATE, 10 august, 13:21 Valentina Pelinel reactioneaza in urma afirmatiilor facute in presa, in ultima vreme, despre fostele sale relatii. Vedeta spune ca tot ce a aparut in ultima vreme este pura minciuna si ca, daca are ceva de transmis, o face ea personal. VEZI AICI DREPTUL LA REPLICA POSTAT DE VALENTINA PELINEL PE FACEBOOK SI SCANDALUL CREAT IN ULTIMA VREME DE PRESA TABLOIDA

Am contactat-o pe Alina Petre pentru a afla daca informatia este veridica, iar ea ne-a oferit toate amanuntele. Prima dezmintire pe care a facut Alina Petre pentru HUFF.RO este ca inca nu s-a intors din Miami, acolo unde isi petrece vacanta de vara cu fetita sa.

De asemenea, ea nu a stat de vorba niciodata cu prietenele ei despre aventurile lui Marian Magureanu, insa confirma ca fostul ei sot s-a laudat cu aventurile pe care le-a avut cu diferite femei din showbiz.

INTERVIU EXCLUSIV cu ALINA PETRE : „Au fost mijloace de hartuire la adresa fetitei mele prin expunerea unor fotografii trucate”

Crima in magazinul fostei nore a lui Virgil Magureanu

Fiul fostului sef al SRI se lauda ca a fost cu Valentina Pelinel

„In primul rand, sunt in America, in camera de hotel, cu copilul. Eu nu am nimic cu Valentina Pelinel, ba chiar am cunoscut-o la cateva petreceri. Nu vreau sa fac rau nimanui. Nu ma caracterizeaza barfa si nu imi plac cancan-urile. Tot ce pot sa va spun este ca Magureanu se lauda ca a ‘marcat-o’ pe Valentina Pelinel, candva, intre Raluca Sandu si Roxana Ciuhulescu, dupa spusele lui si ca a cunoscut-o la Said Baklini (n.r.: omul de afaceri condamnat la inchisoare in dosarul UCM Resita) la birou, pe vremea cand se vedea acolo cu Borcea.

Cred ca ar fi bine sa-l intrebi pe el. N-am nimic cu fata asta, sa fie sanatoasa!”, ne-a declarat in exclusivitate Alina Petre. „Va dati seama ca eu nu stiu daca a fost cu ea sau nu, asa se lauda el si chiar nu ma intereseaza ce a facut sau n-a facut”, a mai spus aceasta.

Referitor la acest scandal care a fost creat de acel ziar, Alina Petre are propria teorie: „Marian incearca sa ma discrediteze. El se lauda cu femeile lui. Daca nu ma credeti, intrebat-l pe el”. Cat despre Roxana Ciuhulescu, Alina Petre nu a vrut sa insiste prea mult pentru ca a avut ceva probleme serioase cu ea.

Alina Petre-1
FOTO: MARIAN MAGUREANU, FIUL FOSTULUI SEF AL SRI VIRGIL MAGUREANU

Noi dosare grele din toamna

Alina Petre a mai declarat ca o asteapta o toamna destul de grea pentru ca trebuie sa dea noi declaratii la DNA in calitate de martor, in mai multe dosare: „Nu pot sa va spun daca sunt dosare noi sau vechi. Sunt dosare grele, cu politicieni grei la mijloc”, a mai spus Alina pentru huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top