Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cristi Borcea se gândește să părăsească România împreună cu familia

Cristi Borcea ia în calcul una din variantele pe care milioane de români au ales-o în ultimii ani: să plece din țară. Definitiv!

Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo București se arată dezgustat de starea nației și printre țările în care ar putea-o lua de la zero se numără Ungaria și Austria.

„Am luat în calcul și varianta de a pleca definitiv din România. În 2019, cu siguranță, iau decizia definitivă pentru viitorul meu și al familiei. De ce aș vrea asta? E prea multă mizerie, prea multă răutate”, a declarat acesta pentru libertatea.ro.

„Foarte mulți au plecat și vor mai pleca din țară. Printre ei s-ar putea să mă număr și eu. Uite, aveam momente când stăteam acolo și mă uitam cum iese lumea în stradă, manipulată, dar nu vorbește nimeni cu adevărat la TV de economie, că n-avem autostrăzi, nimic, nimic. Ideea e să se și facă ceva, nu doar vorbe aruncate în vânt”, a mai spus Borcea.

Familia Borcea s-a reunit de sărbători

„A fost dorința mea să-i reunesc pe toți, fiindcă eu îi iubesc pe toți. Ei îmi vor duce numele mai departe. Normal, cei mici sunt mai avantajați, ei sunt și mai puși pe joacă, nu mai pot pe cei mari să-i iau în brațe și să-i mângâi, trec anii, dar cu toții sunt ai mei, ei sunt averea mea cu adevărat”, a spus Cristi Borcea, conform Libertatea.

Site-urile mondene scriu că Borcea a sărbătorit sărbătorile cu prima soție, cu excepția Revelionul, căci la noaptea dintre ani a fost la Brașov, cel mai probabil cu Valentina Pelinel.

CITEȘTE ȘI: Alina Vidican nu mai acoperă soarele cu un deget. Ce a spus despre Valentina Pelinel

Cum decurge sarcina Valentinei Pelinel. Nevasta lui Borcea: „Îmi e mai greu”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top