Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Alina Vidican nu mai acoperă soarele cu un deget. Ce a spus despre Valentina Pelinel

Alina Vidican a stat departe de ochii lumii de când fostul ei soț, Cristi Borcea și-a refăcut viața după divorț și temniță cu modelul Valentina Pelinel.

Alina a dorit să vorbească pentru prima oară după căsătoria Valentinei cu Borcea despre ce crede ea în legătură cu această relație și adevăratele intenții ale ex-modelului.

„Valentina și soțul ei mergeau în vacanțe cu mine și cu Cristi. Am petrecut câteva zile la San Juan, mai multe vacanțe la Miami.

Nu am crezut că râvnește la soțul meu. Am avut o părere foarte bună despre ea. Eram toți prieteni de familie și ea îmi era dragă”, a spus Alina Vidican, potrivit EVZ Monden.

Pelinel, însărcinată cu gemene

Valentina a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor într-o intervenție la Antena Stars, în emisiunea „Star Matinal”.

„Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. (…) M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină… Cristi s-a bucurat tare! (…) Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria’, a declarat Valentina pentru Star Matinal.

CITESTE SI: Urarea particulară făcută de Andreea Marin românilor, de Anul Nou

Mama lui Adrian Alexandrov, declarații emoționante

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top