Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Valentina Pelinel are deja nume pentru gemenele ei

Valentina Pelinel are deja nume pentru gemenele ei. Vădit emoționată, fostul fotomodel internațional, actuala soție a lui Cristi Borcea a vorbit despre sarcină.

Valentina a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor într-o intervenție la Antena Stars, în emisiunea „Star Matinal”.

„Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. (…) M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină… Cristi s-a bucurat tare! (…) Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria’, a declarat Valentina pentru Star Matinal.

A spus și cum a petrecut Crăciunul

„O să petrecem Crăciunul în familie. Am făcut un brăduţ roşu, aşa cum îmi place mie. Moşul o să vină încarcat cu daruri acum. La noi venea cu chestii modeste. (…) Mai am în jur de două luni. Undeva de mărţişor acolo’.

„Mi-au plăcut dintotdeauna copiii, însă dorința de a avea propriul meu copil am simțit-o prima dată când m-am în­drăgostit de Cristi. Atunci am simțit că sunt pregătită cu adevărat.

Am știut mereu că un copil dă sens existenței și mi-am dorit să experimentez și eu bu­curia și fascinația de a da naștere și a crește un copil, cu toate sacrificiile și împlinirile pe care le implică. Se spune că unele femei sunt făcute să fie femei și altele mame.

Eu cred mai degrabă că acestea sunt două faze ale feminității și ideal e să le experimentăm pe amândo­uă cu bucurie și în mod complet. Am fost mai întâi mamă vitregă, am fost nașa a trei băieți și apoi, cu ajutorul lui Dumnezeu și, bineînțeles, al bărbatului pe care îl iubesc, am devenit mamă.

Într-adevăr, înainte să aflu sexul copi­lului, credeam că îmi doresc fetiță, dar nu eram foarte sigură”, a spus frumoasa blondină într-un interviu mai vechi pentru revista Viva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top