Connect with us

Revistateo.ro

Evită aceste lucruri pentru a preveni acneea

Stiri

Evită aceste lucruri pentru a preveni acneea

Gelul de duș parfumat nu ar trebui să se numere printre produsele pe carE le folosești. Din păcate, substanțele chimice conținute de acesta și parfumul nu fac decât să irite pielea. Dacă tenul intră în contact cu acest produs este foarte probabil să experimentezi apariția unor coșuri în locuri nedorite. Totodată, dacă ai tenul sensibil, poți avea parte de iritații severe, piele uscată în mOD excesiv și alte probleme.

CITEȘTE ȘI: ȘTIINȚA VINDECĂRII TE AJUTĂ SĂ AI O PIELE PERFECTĂ

Nu soarce niciodată coșurile. Acesta este cel mai bun mod de a preveni apariția altora. Atunci când strângi un coș, infecția migrează către țesut, fapt care dă naștere la apariția altui coș în doar câteva zile. Astfel, niciodată nu vei scăpa complet de problema acneei. Acest lucru este valabil chiar și pentru punctele negre.

Evită alimentele de tip fast food și excesul de zahăr. Acestea nu numai că pot avea efecte negative asupra sănătății și asupra siluetei tale, dar provoacă apariția coșurilor într-o măsură mai mare decât crezi. De aceea este foarte important să ai o alimentație echilibrată, care include toți nutrienții esențiali de care organismul tău nu se poate lipsi. Legumele și fructele trebuie să fie prioritatea ta. Prăjelile, grăsimea, zahărul și alte ingrediente nocive nuf ac decât să conducă la apariția acneei și la agravarea stării de sănătate a pielii.

Produsele de styling pentru păr pot avea un efect enorm asupra tenului. De fiecare dată când folosești spumă, fixativ sau orice alt tip de spray expui fața la probleme și mai ales la apariția coșurilor. Pielea se usucă și astfel, lipsa de hidratare combinată cu ingredientele chimice din aceste spary-uri care încarcă porii, conduc la apariția coșurilor acolo unde te aștepți mai puțin. Cel mai bine este să îți acoperi tenul ori de câte ori le folosești.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top