Connect with us

Revistateo.ro

Esti-la-primul-sarut-si-vrei-ca-totul-sa-iasa-perfect-Iata-ce-ai-de-facut

Stiri

Esti la primul sarut si vrei ca totul sa iasa perfect? Iata ce ai de facut

Sarutul dintre doua persoane de sex opus este prezent in peste 95% dintre culturile de pe Terra. Exista insa doua teorii importante care  explica  motivul pentru care doi oameni se saruta.

Sarutul este un prim factor prin care iti poti evalua partenerul in functie de miros si gust. Prin sarut se creeaza legaturi la nivelul receptorilor si se face schimb de feromoni si sebum. Nu in ultimul rand, sarutul creste excitarea si modul de receptare al viitoarelor relatiilor sexuale.

Gustul si mirosul

Un gust amar, sarat sau prea dulce poate crea uneori senzatii neplacute; la fel o respiratie  urat mirositoare va pune o eticheta asupra ta, dar poate scoate in evidenta si o problema  de sanatate. Schimburile de feromoni si sebum care se  produc in clipa in care doua persoane isi apropie buzele  leaga la nivel psihic si fizic conexiuni puternice.

CITESTE SI: De ce ne sărutăm?

CITESTE SI: Ce greşeşti atunci când săruţi

Cand buzele  lui se unesc cu buzele tale

Sarutul cu gura deschisa poate creste contactul cu limba, gest considerat de o mare parte a oamenilor drept unul intim. Aproximativ 50% din numarul barbatilor prefera sarutul frantuzesc la prima intalnire, iar o treime din femei vor ca primul sarut sa fie realizat cu gura deschisa. O idee interesanta a aparut in momentul in care , intr-un studiu britanic , femeile au fost intrebate daca ar continua o relatie cu un barbat care nu saruta bine; surprinzator, acestea au afirmat ca sunt mai putin tolerante cu un sarut neplacut. Cu alte cuvinte, femeile isi doresc  un sarut proaspat, cu gust bun si un contact mic cu limba. Daca te-ai intrebat vreodata care este perioada suficienta pentru un prim sarut, afla ca doar 10 secunde sunt necesare pentru ca sarutul sa fie considerat  multumitor.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top