Connect with us

Revistateo.ro

Cele 3 tipuri de sarut care iti arata ca te iubeste enorm

Cuplu

Cele 3 tipuri de sarut care iti arata ca te iubeste enorm

Femeile sunt mai nesigure intr-o relatie decat barbatii. Au nevoie de dovezi de afectiune in permanenta. 3 tipuri de sarut iti spun daca te iubeste cu adevarat.

Felul in care saruta dezvaluie ce simte pentru tine. Intr-o relatie conteaza fiecare gest, privire, mangaiere. Micile dovezi de afectiune stabilesc statusul unei relatii. E adevarat ca si sexul este extrem de important, insa daca un cuplu se limiteaza doar la activitate sexuala, relatia nu are sorti de izbanda.

Cele 3 tipuri de sarut prin care iti dovedeste ca te iubeste

1. SARUTUL CU OCHII INCHISI

Psihologii americani au descoperit ca persoanele care inchid ochii atunci cand saruta sau mangaie pe cineva sunt extrem de emotionante. Emotia este indiciul numarul unu al faptului ca te iubeste cu adevarat si ca tot ce isi doreste de la tine este acelasi lucru.

2. SARUTUL LUNG SI TIMID

Ti s-a intamplat ca partenerul de viata sa nu se dezlipeasca de buzele tale? Inseamna ca te vrea pentru totdeauna! Daca saruta lung si este vizibil emotionat, inseamna ca ii este teama sa nu te piarda, sa nu te dezamageasca. Barbatii isi arata afectiunea, dupa cum se poate observa, intr-o mie de feluri.

3. SARUTUL LUDIC

Jocurile in relatie sunt binevenite. Ele incheaga cuplurile si ii face pe parteneri mai responsabili unul fata de celalalt. Sarutul jucaus, pe frunte, pe nas, pe urechi, este dovada suprema ca traieste o poveste frumoasa de iubire alaturi de tine.

Acestea sunt doar cateva din tainele iubirii, pe care numerosi psihologi si sexologi le-au observat de-a lungul timpului. Daca ai trait una din experientele descrise mai sus, esti o femeie extrem de norocoasa.

CITESTE SI: Testeaza-ti iubirea! Lucruri pe care trebuie sa le auzi de la iubitul tau in prima luna de relatie

Poti afla intr-o luna daca veti ramane o vesnicie impreuna? Psihologii si consilierii matrimoniali sustin ca da, noteaza revista Glamour UK.

Orice femeie vrea sa stie de la bun inceput daca merita sa se implice intr-o relatie. Anumite cuvinte sau propozitii-cheie venite din partea partenerului pot spune totul despre statusul fiecarei perechi.

Lucruri pe care trebuie sa le auzi de la iubitul tau, in prima luna de relatie

1. „TE IUBESC”

Este o propozitie clasica si spune totul despre ce simte pentru tine. Barbatii nu spun des aceste doua cuvinte magice, insa atunci cand nutresc sentimente profunde fata de partenera, le vine natural sa o faca.

2. „MA SIMT BINE ALATURI DE TINE”

Aceasta e dovada ca intre voi doi exista o chimie si prezenta unuia nu il deranjeaza pe celalalt. Daca auzi des asta, daca ii place sa stea cu tine fara sa faceti mare lucru impreuna, vei avea o relatie de lunga durata. Comunicarea intr-o relatie nu tine de trancanit continuu, ci si de mici gesturi de afectiune, de stat in pat cu ochii pe tavan ori vizionand un film.

3. „IMI PLACE FELUL TAU DE A FI”

Cand iubesti nu iti doresti sa schimbi nimic la cel de langa tine. La urma urmei, te indragostesti de ceea ce iti inspira o persoana, cu toate defectele si calitatile pe care le are.

4. „CE FACI? CUM TE SIMTI?”

Par niste intrebari atat de banale incat de multe ori nu le socotim importanta reala. Daca te intreaba des pe Facebook sau prin SMS ce faci, nu vrea sa faca o simpla conversatie, ci pur si simplu ii pasa de tine si vrea sa stie ce e cu tine. Ar trebui sa te preocupi in momentul in care nu te va baga in seama deloc intr-o zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top