Connect with us

Revistateo.ro

O clarvăzătoare a dezvăluit cum miros oamenii înainte de a se stinge din viață

Inedit

O clarvăzătoare a dezvăluit cum miros oamenii înainte de a se stinge din viață

Ari Kala este o tânără din Australia. A fost secretară, dar a renunțat la acel loc de muncă pentru a se concentra asupra carierei de clarvăzătoare. Femeia are un har la care nu a renunțat. A dezvăluit cum miros oamenii înainte de a se stinge din viață. Află detaliile incredibile legate de acest subiect.

O clarvăzătoare a spus cum miros oamenii înainte de a se stinge din viață

Tânăra Ari Kala susține că poate mirosi oamenii care se vor stinge din viață în curând. Însă, ea consideră că este inutil harul ei, din moment ce nu poate face nimic pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Și-a descoperit acest har la vârsta de 12 ani. Atunci și-a vizitat unchiul care urma să se stingă din viață. Se pare că atunci a simțit un miros pe care ceilalți membri ai familiei nu l-au sesizat. Mirosul acela era foarte dulce.

„Din acel moment, am simţit acest miros la mai mulţi oameni aflaţi în fază terminală sau foarte bătrâni”, a spus Ari Kala, potrivit mirror.co.uk.

Deși poate simți când se apropie sfârșitul unor oameni, tânăra evită să le spună lucrul acesta.

CITEȘTE ȘI: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, mesaj pentru credincioși: „De ce să nu spunem că preoții…”

CITEȘTE ȘI: Clarvăzătoarea Mhoni a înnebunit America. Profețiile pentru care bagă mâna în foc – ce va urma

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Profeția clarvăzătoarei Baba Vanga care s-ar putea adeveri în curând

Despre profetiile clarvazatoarei Baba Vanga au curs randuri intregi. Faima bulgaroaicei a ajuns departe. Pana si cele mai prestigioase publicatii din lume au luat nota de previziunile pe care femeia le-a facut cand era in viata. Una dintre acestea, cred adeptii teoriei conspiratiei, s-ar putea adeveri chiar in acest an.

Baba Vanga, cunoscuta drept „Nostradamus” din Balcani a prezis aparitia ISIS si caderea URSS. Femeia a clarvazut caderea turnurilor gemene in anul 2001 si tsunami-ul din 2004. Tot ea a spus ca America va fi condusa de un barbat de culoare, fapt ce s-a intamplat din 2008 pana in 2016.

In contextul global conflictual de azi, profetiile Babei Vanga sunt preluate de multe site-uri. Femeia a spus ca al Treilea Razboi Mondial va izbucni din Siria, tara care se afla in razboi din anul 2011. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top