Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de mirosul corporal neplacut cu aceste frunze!

Naturiste

Scapa de mirosul corporal neplacut cu aceste frunze!

Poti scapa de mirosul corporal neplacut folosind anumite frunze. Descopera secretele indepartarii acestei probleme jenante!

Frunzele de patrunjel si cele de sfecla rosie sunt recunoscute pentru indepartarea mirosului neplacut. Baile cu sare si frunze de sfecla ori de patrunjel sunt recomandate pentru persoanele care transpira excesiv ori sufera din cauza mirosului neplacut la picioare. De asemenea, daca mesteci frunze de patrunjel scapi de respiratia urat mirositoare.

Metode prin care scapi de mirosul corporal neplacut cu frunze de sfecla sau de patrunjel

1. Baia cu frunze de sfecla. Umple cada cu apa calda si sare si adauga un pumn de frunze de sfecla. Atentie! Nu folosi gel de dus daca vrei sa urmezi acest tratament deoarece va anihila efectele frunzelor asupra mirosului neplacut.

Ce se intampla daca iti speli parul cu patrunjel

Scapa de grasimea abdominala cu zeama de lamaie si patrunjel!

2. Freaca mai multe frunze de zonele corporale care provoaca un miros stanjenitor. Poti dormi cu frunze de sfecla in sosete pe timpul noptii sau cu frunze de patrunjel.

Ale proprietati ale frunzelor de sfecla:

– Ajuta vederea. Frunzele de sfecla contin 80% vitamina A, esentiala pentru sistemul imunitar si imbunatatirea vederii;
– Frunzele de sfecla contin si vitamina C, un nutrient esential mai ales atunci cand sistemul nostru imunitar este dat peste cap;
– Datorita mineralelor pe care le contin, frunzele de sfecla previn si osteoporoza, sustin medicii;
– Vitamina K ajuta si ea la intarirea corpului, mai ales la transformarile prin care organismul nostru trece cand se schimba anotimpul sau vremea de afara.

Alte proprietati ale frunzelor de patrunjel:

– Frunzele de patrunjel sunt mai bogate in fier decat spanacul si contin mai mult fluor decat oricare alt aliment. Aceste vesti despre patrunjel sunt excelente pentru oasele tale si pentru mentinerea sanatatii celulelor;
– Tulpinile si frunzele de patrunjel neutralizeaza si ajuta la eliminarea toxinelor din organism, vind verdeata cea mai recomandata in curele de detoxifiere. Sucul de patrunjel este excelent in cure de slabire pentru ca iti confera senzatia de satietate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top