Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta este cea mai ieftină dietă! Cu doar 3 lei pe zi scapi până la 5 kg pe săptămână din greutate.

Diverse

Cea mai ieftină dietă: cu trei lei pe zi, ai șanse să revii la silueta de odinioară! E un regim garantat!

Pătrunjelul proaspăt poate fi folosit ca o garnitură, ca intensificator de aromă în supe și tocană sau ca ingredient primar în salate proaspete. Pătrunjelul este bogat într-o gamă de substanțe nutritive și având în același timp un conținut redus de calorii și bogat în fibre. Este un supliment nutritiv pentru o dietă care te ajută să scapi de kilogramele în plus.

Dieta cu pătrunjel are rezultate uimitoare

O combinație de suc de patrunjel și de lămâie poate elimina mai rapid grăsimea de pe abdomen decât majoritatea celorlalte metode.

Îndepărtarea grăsimii abdominale este unul dintre cele mai dificile obiective pe care trebuie să le atingeți în planul total de pierdere în greutate. Grăsimea din jurul abdomenului este cea mai încăpățânată grăsime și îndepărtarea ei necesită strategii și angajamente adecvate.

Pătrunjelul în amestec cu suc de lămâie au devenit un remediu popular pentru a îndepărta mai repede grăsimea abdominală. Dacă doriți să încercați, urmați dieta pentru o săptămână pentru a vedea rezultatele. Este posibil să fiți uimiți să vedeți o pierdere în greutate de 3-5 kilograme în decurs de o săptămână.

Succesul, oricât de mic, vă poate menține motivat să continuați drumul. O pierdere în greutate de 5 kilograme în decurs de o săptămână vă va ține motivat pentru a pierde mai mult în greutate.

Când știți că funcționează ceva, atunci mergeți cu toată convingerea.

Veți avea nevoie de:

Pătrunjel proaspăt – 50 de grame
Lămâie – una
Ap- – un pahar

Alegeți frunzele de pătrunjel și puneți-le într-un blender pentru a extrage sucul.

Tăiați lamaie în două bucăți, scoateți semințele și extrageți sucul prin stoarcerea lămâii. Se adaugă sucul de lămâie extras în blender pentru a se amesteca cu sucul de patrunjel. Adăugați și un pahar de apă. Se amestecă apoi toate.

Bea-l stomacul gol dimineața timp de numai 7 zile și rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă este necesar, așteptați două săptămâni și repetați din nou o săptămână.

Pătrunjelul este încărcat cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Are calorii reduse și fibre bogate.

Pătrunjelul este folosit pentru tulburări gastro-intestinale, constipație, indigestie, diabet, pietre la rinichi, tuse, astm și multe alte afecțiuni.

Are capacitatea de stimulare a metabolismului, care este utilă în reducerea grăsimii abdominale.

Atât lămâia cât și patrunjelul ajută la îmbunătățirea metabolismului.

Consumând un pahar de suc de pătrunjel și lămâie pe stomacul gol dimineața și aveți controlul asupra dietei dumneavoastră, plus face exerciții regulate, veți pierde 5 kg într-o săptămână cu ușurință. În plus, este o dietă, care nu te va costa mai mult de 3 lei pe zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top