Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Acesta este alimentul care UCIDE 80% din celulele cancerului la plamani!

Cancerul la plamani este cel mai frecvent la barbati insa afecteaza si femeile, fiind al doilea cel mai frecvent cancer dupa cel mamar. Daca introduci in dieta ta o anumita leguma, celulele cancerului pulmonar pot fi reduse cu pana la 80%.

Un studiu realizat in 2013, publicat de National Institute of Health (SUA) sustine ca apigenina din patrunjel distruge celulele rele a diferite tipuri de cancer, cel mai eficient fiind in cazul bolii ce afecteaza plamanii. Un alt studiu, realizat de chinezi, publicat in anul 2005, sustine de asemenea ca patrunjelul combate cresterea numarului de celule canceroase.

Apigenina se regaseste nu doar in patrunjel ci si in telina, ceapa si portocale, insa aceste alimente nu dau acelasi randament precum patrunjelul. Vezi ce alte intrebuintari are patrunjelul pentru sanatate:

De ce sa mesteci frunze de patrunjel

Daca mesteci cateva frunze de patrunjel in fiecare zi, vei scapa de mirosul neplacut al cavitatii bucale. Mai mult, daca esti fumator si nu poti renunta la acest viciu, mesteca dupa fiecare tigara cateva fire de patrunjel pentru a scapa de respiratia neplacuta, dar si pentru a scapa de efectele nocive ale tutunului.

Daca mesteci cateva frunze de patrunjel inainte de a consuma bauturi alcoolice, sistemul tau nervos va fi mai putin afectat de alcool. In plus, patrunjelul iti asigura protectia ficatului va fi mult mai buna, pentru ca se elimina alcoolul din sange mai rapid.

Alte beneficii miraculoase ale consumului de patrunjel

1. Infuzia cu patrunjel previne asteniile. Este recomandata introducerea acestei plante in preparatele culinare mai ales in perioada schimbarilor bruste de temperatura (la granita dintre anotimpuri).

2. Patrunjelul contine mai mult fier decat spanacul si mai mult fluor decat oricare alta radacinoasa. Fluorul din patrunjel actioneaza benefic asupra danturii.

 

3. Patrunjelul furnizeaza mai multe proteine decat doua oua, fiind adesea recomandat de nutritionisti in curele de slabire.

4. Decoctul de patrunjel sau ceaiul de patrunjel detoxifiaza organismul. O cura de detoxifiere cu patrunjel dureaza aproximativ 5 zile, in care nu se consuma deloc carne si nici dulciuri.

plamani - 29082015 - 3

5. Frunzele de patrunjel sunt eficiente si in bolile de ficat. Consumat cu regularitate, acesta ajuta la prevenirea crizelor ficatului.

6. Patrunjelul poate fi folosit si in tratamentele cosmetice. Masca din suc de patrunjel ajuta la regenerarea celulelor fetei instantaneu.

Acest articol este scris cu scop informativ si nu inlocuieste vizita la medicul specialist!

Sursa foto: bioconferencelive.com, humanitysteam.ro

CITESTE SI: Combinatia care te apara de CANCER

Sfecla are proprietati uimitoare care te ajuta sa te protejezi de cancer. Descopera salata care este benefica in lupta cu aceasta boala crunta.

Sfecla rosie este o comoara pentru sanatate, caci protejeaza organismul de radicalii liberi care produc boala cumplita numita cancer. Contine un fitonutrient: proantocianidina (cea care ii da culoarea) ce este un compus anti-cancer deosebit de puternic.

Sfecla este bogata in vitamina C si complexul de vitamine B care cresc imunitatea si lupta cu bolile. Combinatia dintre sfecla si alte legume devine o bomba miraculoasa de vitamine. Este recomandat sa o consumi in stare cruda, in sucuri si salate sau coapta, drept garnitura sau gustare. Combinatia cu mar este recomandata pentru a proteja corpul de formarea celulelor canceroase, asadar incearca aceasta salata minune.

INGREDIENTE

200 grame de branza de capra

3 sfecle crude, decojite, taiate felii sau cuburi

2 mere, taiate precum sfecla

Ulei de masline

Otet de mere dupa gust

Putina menta proaspata

Amesteca marul cu sfecla intr-un castron si pune ulei si otet dupa gust. Serveste cu branza de capra maruntita si asezoneaza cu putina menta.

Daca vrei un gust deosebit, pune si cateva feliute de capsuni sau putina miere. Combinatia te va impresiona placut.

Sursa foto: centexcooks.com

1 Comment

1 Comment

  1. Roxana

    2015-10-05T17:18:27+03:00 at 2015-10-05T17:18:27+03:00

    Eu am o intrebare nu stiu cum sa incep dar totusi pe scurt va spun :Mama „are cancer la Sîn si la plamîni o pata este tumor trunchiul pulmonar ce treb sa ia ptr acesta boala un fel de plante afara de medicamente , ptr ca am vazut ca ati publicat ceva de tema aceasta si chiar ma intereseaza,ce poate sa ia sa reduce 80/•din celulele canceroase .imi doresc din toata inima sa fie bn mama mea. D-zeu sa va binecuvinteze de aceste notiti sper totusi sa se fc bn Amin?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top