Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere

Ce se întâmplă dacă bei numai suc de lămâie, timp de două săptămâni

O nouă dietă ia cu asalt lumea celebrităţilor, iar cele care au ținut-o au fost extrem de încântate de ea. Respectată cu stricteţe, aceasta promite rezultate spectaculoase, într-un timp extrem de scurt, adică ceea ce își dorește fiecare persoană atunci când vine vorba despre o dietă.

Însăși Beyonce a apelat la dieta Master Cleanse pentru a arata impecabil in filmul „Dreamgirls”. Ea a ținut cu strictețe dieta si a consumat numai suc de lămâie, sirop de arțar, apă și piper cayenne, potrivit realitatea.net.

Citește și: Cum a slăbit ducesa de Cambridge după ce a născut pentru a treia oară. Dieta minune a soției prințului William

Dieta cu limonadă, așa cum mai este cunoscută această dietă este relativ ușor de ținut, însă are și câteva riscuri. Pentru că se bazează mult pe detoxifierea organismului, nu trebuie să fie ținută mai mult de două săptămâni. În această perioadă, de asemenea, trebuie să eviți să consumi grăsimi și proteine. Fructele, legumele și carbohidrații sunt alimentele pe care trebuie să le consumi pentru a slăbi ușor.

Citește și: Dieta care l-a ajutat pe Silviu Prigoană să slăbească 40 de kilograme

Ce conține limonada pe cae trebuie să o consumi zilnic:
– 2 linguri cu suc de lămâie proaspăt stors
– 300 mililitri de apă plată
– 2 linguriţe cu sirop de arţar organic
– un vârf cu cuţit cu piper Cayenne pudră

Programul are trei pași. La început trebuie să bei un ceai de plante cu efect laxativ dimineața. De asemenea, trebuie să ai grijă să bei între 6 și 12 pahare de limonadă în timpul zilei, apoi din nou o ceașcă de ceai laxativ seara.

Ca în orice dietă, trebuie să ai însă grijă înainte. Medicii recomandă niște analize de sânge înainte de a ține orice dietă, pentru a nu exista probleme de sănătate. La orice stare de rău pe care o simțiți, este recomandat să renunțați la această dietă și să reveniți la o alimentație mai bogată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top