Connect with us

Revistateo.ro

Dietă cu lămâie! Slăbeşte sănătos până la 10 kg în 16 zile

Cura de Slabire

Dietă cu lămâie! Slăbeşte sănătos până la 10 kg în 16 zile

Una dintre cele mai naturale, simple, ieftine şi sănătoase metode de a slabi frumos este reprezentată chiar de dietă cu lămâie. Această dietă este extrem de apreciată de către foarte multe persoane, deoarece în timpul acestei diete nu trebuie să îşi schimbe regimul alimentar sau să urmeze unul special.

Astfel pe parcursul a 16 zile veţi reuşi să va menţineţi vitalitatea, veţi dobândi energie, veţi pierde kilogramele în plus şi va veţi curată organismul de toxinele nedorite.

În cele 16 zile ale acestei diete pot fi pierdute până la 10 kilograme, toate acestea datorită faptului că dietă cu lămâie pune în valoare proprietăţile acestui fruct.

Nu trebuie să urmeze această dietă persoanele care suferă de diferite afecţiuni digestive, biliare sau renale, dar nici copiii şi bătrânii!

Sucul obţinut de la lămâie se amestecă cu apă sau cu ceaiuri naturale (neîndulcite sau îndulcite cu miere sau zaharină). Acesta nu trebuie consumat concentrat deoarece, în cantităţi mari, este foarte periculos pentru stomac. Puteţi de asemenea să folosiţi sucul de la lămâi că şi un dressing pentru salate, în cazul în care doriţi.

Astfel în prima zi a dietei veţi consumă sucul (zeamă) de la o lămâie, în a două zi a dietei sucul de la două lămâi şi tot aşa până în ziua a şaptea a dietei când veţi consumă sucul de la şapte lămâi. Timp de 2 zile trebuie să faceţi o pauză (adică în zilele 8 şi 9), apoi veţi continuă să consumaţi în ordine descrescătoare sucul de la şapte lămâi (în ziua 10), până când veţi ajunge să consumaţi doar sucul de la o singură lămâie (în ziua 16).

In 16 zile poţi scăpa de 10 kilograme

Dimineaţă, imediat după ce va treziţi, consumaţi un pahar cu apă călduţă în care aţi pus 3 sau 4 linguri de suc de lămâie, apoi după jumătate de ora luaţi şi micul dejun. Pe parcursul zilei consumaţi cel puţin 2 litri de apă. În acest fel tranzitul intestinal este ajutat şi toxinele sunt eliminate.

Încercaţi să consumaţi în timpul dietei cu lămâie cinci porţii de fructe şi legume în fiecare zi. Se recomandă că două gustări să fie de fructe şi salatele să “însoţească” cele trei mese principale, sucul de lămâie de dimineaţă ţine locul unei gustări de fructe. Dimineaţă puteţi consumă un bol de cereale cu o banană pasată, iar la prânz o salată de roşii (sau o salată verde) cu morcov ras. Legumele şi fructele bogate în vitamina C (acestea accelerează metabolismul şi ajută la arderea grăsimilor) sunt: ardeii, broccoli, kiwi, citricele, ananasul.

Folosiţi sucul de lămâie pentru fiecare preparat culinar care permite acest lucru. De asemenea încercaţi să consumaţi alimente care au un indice glicemic scăzut (pâine, orez, carne albă, cereale integrale, legume) şi cât mai multe fibre, deoarece acestea încetinesc trecerea zahărului în sânge şi astfel stocarea zaharurilor în grăsimi.

Consumaţi alimente cât mai sănătoase şi naturale, ar fi ideal că mâncarea să fie gătită chiar de dumneavoastră (adică gătită în casă). Dacă cumpăraţi anumite alimente citiţi cu atenţie eticheta şi evitaţi-le pe cele care conţin: substanţe chimice, conservanţi, coloranţi şi aditivi. Excludeţi din regimul alimentar produsele de tip fast-food, produsele de patiserie şi carnea roşie, deoarece acestea favorizează stocarea grăsimilor.

Încercaţi să evitaţi că consumaţi dulciuri

Încercaţi să evitaţi consumarea dulciurilor, nu doar în timpul dietei cu lămâie, deoarece acestea cresc producţia de insulină şi determina stocarea grăsimilor. Deşertul ideal poate fi reprezentat de: miere, fructe coapte, migdale sau nuci. Evitaţi etichetele pe care scrie: glucoză, fructoza, maltoză şi dextroză, deoarece acestea conţin zahăr.
Stabiliţi-va un program de mese la ore fixe, echilibrat din punct de vedere nutritional şi evitaţi excesele culinare. De asemenea în timp ce mâncaţi trebuie să: fiţi calm, mestecaţi bine alimentele, nu va uitaţi la televizor, nu lucraţi la calculator. Trebuie evitate chiar şi gustările între mese.

Dacă respectaţi aceste sfaturi dietă cu lămâie va fi uşor de urmat şi va avea rezultatele mult dorite, iar în doar 16 zile veţi slabi până la 10 kilograme şi veţi obţine o silueta de excepţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top