Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu, anunţ de ultimă oră: "... cu umbrelele deasupra capului"

Mistic

Maria Ghiorghiu, anunţ de ultimă oră: „… cu umbrelele deasupra capului”

Clarvăzătoarea Maria Ghioghiu, mesaj de ultim moment pentru toţi cei care o urmăresc. Maria Ghiorghiu susţine că a prevestit protestele anti-Guvern, care au avut loc aseară, pe un ger câinesc.

Clarvăzătoarea a scris despre o astfel de manifestaţie în urmă cu 11 luni şi crede că despre asta a fost vorba. Femeia şi-a anunţat fanii că a avut dreptate.

„S-a adeverit întocmai! Mari proteste cu umbrelele deasupra capului! Dragii mei, scriam acum 11 luni în urmă (aproape cu un an în urmă) atunci când încă era pace şi linişte în România că vor urma mari proteste în România, iar protestatarii aveau umbrele deasupra capului deoarece, din Cer, cădea ploaia torenţială, după care ploaia s-a transformat în lapoviţă şi ninsoare.

Maria Ghiorghiu susţine că blogul ei este blogul lui Dumnezeu

Şi iată dragilor, din păcate, iată ce se întâmplă chiar azi în România Duhului Sfânt. Oamenii sunt nemulţumiţi, au ieşit în stradă să-şi strige nemulţumirea, iar afară plouă, este lapoviţă şi ninsoare.

Oare mai este loc de îndoială în toate câte citiţi pe acest blog al lui Dumnezeu”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său, unde a publicat şi imagini de la protestele de aseară.

Citeşte şi Maria Ghiorghiu a avut dreptate din nou. Ce a prezis clarvăzătoarea în urmă cu câteva luni

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a prezis tragedia din Colectiv. De atunci, ea a continuat să-și publice gândurile pe blogul său și multe s-au adeverit. O nouă profeție anunțată de Maria Ghiorghiu, care s-a adeverit, a fost scrisă de ea în 2017.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris în urmă cu câteva luni, mai exact, în iunie 2017, pe blogul personal că Mihai Tudose va pleca de la guvern, că nu va prinde nici măcar un an în funcţia de premier. Aceasta a anunţat şi ce urmează după demisia premierului, care se pare că s-a adeverit.

Astăzi aflăm că Maria Ghiorghiu a avut din nou dreptate.

Un meteorit s-a prăbuşit în SUA, lângă Detroit provocând un cutremur! În urmă cu şase luni, Maria Ghiorghiu a prezis că un asteorid va lovi pământul.

Clarvăzătoarea a spus că „din Cer vine cu o viteză uluitoare un obiect rotund, o minge alb-albastră”. Aceasta a scris pe blogul ei despre incidentul din America în urmă cu aproape jumătate de an.

Citeşte şi Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, profeţie înfiorătoare: „Nu vom putea pune capul pe pernă. Vom trăi zile de coșmar”

„Cu ochii pe MONITOR,vad dragilor in spatele meu, înspre Sud, un Cer de ziuă, iar din CER vine cu o viteza uluitoare,un obiect rotund precum o minge de fotbal .
Acest obiect ,era foarte aproape de Pămant la inaltimea unui Bloc cu maxim 15 etaje.

Avea o culoare alb- gri, iar peste aceasta culoare de alb -gri deschis ,erau pete albastre multe si de toate formele. Dragii mei, despre ce obiect este vorba, daca va fi un ASTEROID sau orice altceva ce părea ca o minge alb-albastra ce se rostogolea prin aer, vom afla în timp ,dar împreună”, a anunţat Maria Ghiorghiu, în iulie.

Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) a confirmat căderea unui meteorit la periferia oraşului Detroit (Michigan), care a provocat un cutremur de gradul 2 pe Richter, relatează miercuri EFE.

Cutremurul a fost înregistrat la 20:09 ora locală, 3 noaptea ora României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top