Connect with us

Revistateo.ro

Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă

Mistic

Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă

O treime din viață dormim, iar specialiștii încă mai încearcă să elucideze ce se întâmplă exact în timpul somnului. Multe persoane obișnuiesc să viseze aproape în fiecare seară. Iată ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă.

Acest vis este unul extrem de comun, însă puține persoane știu exact ce înseamnă. Specialiștii în descifrarea viselor vorbesc despre acest vis.

Citește și: Ce inseamna daca visezi biserica

Se întâmplă adesea ca multe femei să experimenteze acest tip de vis. Unele visează că urmează să aibă un copil, altele că au deja mai mulți copii, chiar dacă în realitate nu au devenit mame.

Citește și: Ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav

În general, acest vis însemnă o mare dorință. Inconștient, unele femei visează să devină mame, deși nu au o relație și nu au o familie. Altele amână să devină mamă din cauza responsabilității pe care trebuie să o aibă în această etapă nouă din viață. Cele care au suferit o întrerupere de sarcină vor experimenta mai des acest vis care le va tulbura somnul.

Dacă te întrebi ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată, trebuie să ştii că acest lucru ar putea scoate la iveală și faptul că există conflicte şi probleme pe care nu le poţi rezolva prea uşor în viaţa reală. Aceste probleme te pot face să te refugiezi în acest vis.

Alte persoane visează că sunt gravide atunci când cineva din jurul lor este însărcinată. Pentru multe femei se activează această dorință dacă văd că o soră, o colegă sau o prietenă este însărcinată.

Există și femei care visează că sunt gravide atunci când sunt triste, mai ales atunci când le este dor de copilărie și de cei dragi.

O sarcină în vis mai poate însemna și că vrei să te eliberezi de anumite probleme care te presează foarte tare. De asemenea, poate înseamna şi faptul că urmează o schimbare importantă aşteptată în viaţa ta. Poate fi o schimbare în viața personală sau chiar cea profesională.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top