Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Fecioru, cele trei reguli pentru a atrage bunăstarea în casa ta

Mistic

Lidia Fecioru, cele trei reguli pentru a atrage bunăstarea în casa ta

Lidia Fecioru susține că există trei reguli pe care trebuie să le respecți cu sfințenie dacă vrei să ai o viață bună și prosperă. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, bionergoterapeutul a vorbit despre ce trebuie să faci ca să atragi banii mai ușor. Fiecare persoană trebuie să țină cont de aceste trei reuli:

1. Prima dintre ele este legea comenzii

Trebuie să formulezi clar ceea ce vrei. Este foarte important să spui exact ce vrei. Gândurile noastre sunt cele mai importante și fac mereu diferența.

Când ceri ceva, trebuie să ceri foarte strict, fix. Când spuneam că pui bănuțul în căniță și ceri un singur gând, la fel trebuie să faci și acum. O singură dorință, un singur gând.

Citește și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, despre senzația de deja vu și visele premonitorii

Trebuie să comanzi și să ceri. Nu trebuie să facem multe polologhii. Nu ne oprește nimeni să spunem și o rugăciune la asta. Nu ne oprește nimeni să îl rugăm și pe Dumnezeu să ne ajute.

Citește și: Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul care previne toate bolile. Se amestecă o singură dată!

2. A doua regulă este legea zeciuielii.

Acolo există Dumnezeu. Trebuie sp-ți plătelti partenerul de afaceri. Iar partenerul tău de afaceri atunci când ești singur este Dumnezeu.

Plătesti ajutând pe cineva, dând zeciuială din ce ai făcut tu. Este important să o faci pentru ca banii să rămână la tine.

3. Legea bunăvoinței

Indiferent de câți bani ai avea, trebuie să faci bine celor din jur pentru că banii să rămână la tine. Este și cazul celor care fac voluntariat. Dăruiesc fără să știe nimeni. Trebuie să traiești în armonie cu ceilalți. Nu se gândesc la ei pentru că știu că lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu dă înzecit”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3 la „Adevăruri ascunse”.

Regulile pot fi folosite de oricine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top