Connect with us

Revistateo.ro

coma

Stiri

Era in coma cand bebelusul ei A INCEPUT SA PLANGA. Ce a urmat depaseste lumea aceasta!

Povestea acestei femei pare rupta dintr-un film, insa este cat se poate de reala. Uite ce minune s-a petrecut atunci cand bebelusul ei a inceput sa planga.

Shelly Cawley a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca va fi mamica. Cu doar cateva zile inainte sa nasca, femeia s-a simtit foarte rau, asa ca a trebuit sa fie dusa de urgenta la spital unde a trebuit sa suporte o cezariana, motiv pentru care i s-a administrat o anestezie generala.

Medicii au inceput sa-si faca griji la cateva ore dupa nastere, cand au vazut ca Shelly nu se mai trezea. Sotul sau, Jeremy, a povestit cum s-a simtit in acele momente grele in care sotia sa era pe patul de la terapie intensiva, fiind convins ca o va pierde.

Copilasul pe care femeia l-a adus pe lume era cateva etaje mai jos cand asistentei Ashley Manus i-a venit o idee geniala. Aceasta a declarat ulterior ca a observat cum de multe ori contactul direct dintre mama si nou-nascut ii ajuta pe amandoi, asa ca a decis sa aduca bebelusul langa mama sa. Ba mai mult, l-au dezbracat de haine si l-au asezat in pielea goala langa mama sa, aflata in coma.

Asistenta a sperat ca in acel moment Shelly sa isi poate simti copilul si instinctele materne sa o scoata din starea in care se afla.

CITESTE SI: Si-a tinut copilul nou nascut in brate pentru a-i spune”Adio”, dar atunci a avut parte de un adevarat MIRACOL

CITESTE SI: Dupa 11 ani in care a stat in coma s-a trezit si a pus o intrebare INCREDIBILA!

Medicii i-au spus lui Jeremy ca acum este randul copilasului sa intervina si sa… planga, pentru ca mama sa sa il auda, insa cel mic era atat de linistit pe pieptul propriei male incat la scurt timp a adormit.

Vazand asta, asistentele au inceput sa-l gadile pe cel mic si sa-l ciupeasca usor, iar dupa 10 minute acesta a scos un scancet.

In acel moment toti cei de fata au observat ceva schimbari in monitorul ce inregistra semnele vitale ale lui Shelly, asa ca nu s-au dat batuti si au incercat sa faca din nou copilul sa planga.

Sotul sau a spus ca sotia sa a inceput sa lupte tot mai mult dupa ce si-a auzit copilul cateva zile, iar dupa o saptamana Shelly a iesit complet din coma si a putut astfel sa se bucure pentru prima data de faptul ca este mama.

sursa foto yahoo.com

sursa foto yahoo.com

Femeia a declarat mai apoi ca ce i s-a intamplat a fost un adevarat miracol si ca nu poate exprima in cuvinte ce a simtit cu adevarat cand si-a strans pentru prima data fetita la piept.

Acum, de fiecare data cand Shelly isi priveste copilul isi da seama de legatura puternica ce exista intre o mama si pruncul ei, una care depaseste granitile acestei lumi.

sursa foto yahoo.com

sursa foto yahoo.com

„Anul trecut eram la granita dintre viata si moarte, iar acum am o fetita de un an ce imi aduce numai bucurii. Abia astept sa descopar ce mi-a pregatit Dumnezeu in aceasta viata si sper sa profit de fiecare clipa in plus”, a scris Shelly pe pagina sa de Facebook, la un an de la evenimentul care a uimit lumea medicala.

Sursa foto shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top